Tuesday, December 20, 2005

Christmas spirit and not quite..


un nou episod, foarte dragutz :D

si ca sa continui ideea, ma incearca in perioada asta a lot of mixed feelings, yaaay ca luminitze, miros de brad, de cozonac si de sarmale, yaaaaaaay de swt (ma rog, asta dureaza tot anul ;), yaaaay de cadouri (mai ales de la swt :D), yaaaay de pus in jurul gatului lui roz o mare beteala ca sa facem misto de ea cand impodobim bradul, yaaay yay yay..
si not so yay de aceeasi atmosfera semi-mizerabila de "familie", de fraze idioate adresate unul altuia, de mancatorii-de-ce-nu-trebuie (mai ales cand there are so many good stuff around ;)..

eram in troleu azi si era un pusti de vreo 4-5 ani, vorbea numai prostii cu bunicul lui, despre Craciun si Moshul si etc.. si era super-happy si excited si ma gandeam ce frumos e sa fii copil, si sa ai lumea aia a ta mare si pufoasa, in care problemele majore sunt ca prostu' ala de la gradinitza ti-a luat mashinutza si de ce nu te lasa tati sa te joci mai mult la computer ;) si sa mananci dulciuri toata ziua (hmmm.. that's my fuckin' diet talking again :))

concluzia: cam abia astept revelionul sa ma imbat :P

5 comments:

Skandalouz said...

indeed...inclin mai mult spre prima parte a mesajului.

M said...

care prima parte? ca e un nou episod? sau yay de swt? :))

zuza said...

lol, asta vroiam sa intreb si eu :))
daca va iubiti pasional si eu de ce nu am fost anuntata :P

Skandalouz said...

this part:
"si not so yay de aceeasi atmosfera semi-mizerabila de "familie", de fraze idioate adresate unul altuia, de mancatorii-de-ce-nu-trebuie (mai ales cand there are so many good stuff around ;).."

zuza said...

ooooh :) so you know!
nu sunt singurul "copil mare" care has to deal cu prostiile "copiilor cei mai mari" din familie ;)