Monday, February 06, 2006

Stoooopid

Iata ce am primit acum vreo doua zile pe messenger:

"ATENTIE: In zilele urmatoare trebuie sa fiti atenti si sa nu deschideti nici un mail intitulat "INVITATION", indiferent de cine este expeditorul acestuia. Este un virus care "deschide" o torta olimpica care arde discul rigid al PC-ului. Acest virus va veni de la o persoana pe care o aveti in agenda. De aceea trebuie sa divulgati acest mail, este preferabil sa primiti de 25 de ori acest mesaj decat sa primiti virusul si sa-l deschideti. Daca primiti un mail intitulat "INVITATION" nu-l deschideti si stingeti imediat PC-ul. Este cel mai periculos virus anuntat de catre CNN clasificat de catre Microsoft ca: "virusul cel mai distructiv care a existat vreodata". Cautati pe google, nu e de glumit, asa e"

Mai fun decat mesajul in sine a fost discutia care a avut loc in continuare cu persoana care mi-a trimis acest valoros avertisment.. Mi-e un pic rusine sa reproduc. Si jur ca era o persoana cu studii superioare, etc. Ai zice ca at least they should know shit. Any shit. A bit of shit :)

Ideea principala este insa ca exista un miliard de oameni care cred cu sinceritate ca:
- o flacara olimpica poate sa le "mistuie" hardurile pentru ca au citit ce nu trebuia,
- ca virusii se raspandesc prin compuri doar daca te uiti la butonul de start,
- ca ai toate sansele sa ai o viata mizerabila / sa be fucked by a goat daca nu trimiti nu stiu ce chain-uri,
- ca poti sa fii expulzat de yahoo pentru ca nu iti agasezi constant toti oamenii din lista cu kkturi trimise la all,
- ca salvezi viata unui bebelush fucked by a goat din somalia (sau mai stiu eu in ce situatie) trimitand mailuri la toata lista ta si adunand cate un cent pentru fiecare dintre ei,
- etc etc etc etc etc.

...ceea ce este evident destul de trist si de amuzant pentru cei care nu cred in tampenii de gen.

Ce mi-a placut extraordinar a fost insa o alta explicatie pe care mi-a dat-o persoana in cauza de ce trimite asa niste prostii, si anume ca "poate fi intradevar...si un fel de marketing..pt cei de la care au pornit.." (am incheiat citatul). Well: No comment, pt ca sa-mi bag picioarele daca am inteles ce vroia sa zica :)))

Apropos de "invitation" asta, si Antena 1 se pare ca a fost foarte pe faza :))). Mai multe si un post extrem de funny, aici. Si aici.

3 comments:

Skandalouz said...

Da' cu capra ce-ai avut?

Anonymous said...

INVITATION

zuza said...

uuu.. i'm sooooo scared, unde e butonul de shut down, UNDE E????? :P