Wednesday, March 15, 2006

Tom Peters la Bucuresti sau ce/cat poti invata intr-o zi

Tom Peters a fost la Bucuresti. Another genius I didn't get to see
1. pt ca oricum nu sunt inca in targetul lui,
2. pt ca nu ma dau deocamdata banii afara din casa, therefore nu merge sa cheltui atatia pe ceva care la momentul asta nu prea mi-ar folosi. Cand o sa fiu mare, insa.. :)

Anyway, tentatia de a merge la evenimente de gen este gigantica pentru mine. Stiu ca exista o gramada de oameni care zic ca oricat de mare ar fi geniul care iti vorbeste, oricat de bine ar fi pus la punct speech-ul din punctul de vedere al continutului si oricata carisma si talent oratoric ar avea, tot nu ai ce invata intr-o singura zi. Sau ma rog, suna prea didactic in contextul asta "a invata". Cred insa ca trebuie sa ai o baza proprie de experiente ca sa poti sa intelegi cu adevarat informatia care ti se da in cazurile astea, ca sa poti absorbi experienta share-uita de speaker. And I lack that. So ar fi fost pretty much useless sa merg acolo [dar macar recunosc :)]

In orice caz, Radu a fost la event. Live blogging aici. Foarte misto initiativa a avut, chiar daca slide-urile sunt oricum pe site la Peters. Ma intreb daca aratau chiar asa la prezentare, 'cause I find them very ugly ;). Ca sa nu mai zic ca sfideaza o parte din regulile stiute pentru powerpointuri de succes (prea mult text la unele, cam incarcate din punct de vedere vizual parca, etc).

Ma rog, carcotesc si eu ;)

3 comments:

Dragos Novac said...

si ca sa nu mai vorbim ca slideurile sunt fix aceleasi de vreo 6 ani - well, fara Bucharest, March 15, 2006 :D

zuza said...

eh na? :)) de mare clasa atunci! :)

Dragos Novac said...

eh si tu acuma. de 500 de euro :D