Thursday, March 23, 2006

Yesterday's poofy stuff

As vrea sa scriu ca sunt pissed, bored, depressed si cate si mai cate. Da' din pacate azi, spre deosebire de ultimele cateva zile, m-am trezit ceva mai putin cu fata la perna (nu in mod exceptional mai putin, doar asa.. in mod finut mai putin ;), asa ca mi-e rusine sa ma plang aiurea.

Ieri m-am plimbat prima oara dupa o gramada de timp singura prin Lipscani si Universitate, pe vremea aia incredibila si a fost foarte dragut. M-a cuprins acelasi dor de duca care ma cuprinde la fiecare inceput de primavara, cheful ala nebun de cascat gura aiurea, plimbat fara un tel precis, stat pe banca in parc fara sa fac nimic, etc.

"Uitasem" ce frumoase sunt strazile astea din centrul vechi al Bucurestiului, si pun ghilimele pt ca nu uitasem propriu-zis ca exista, ci uitasem sentimentul pe care mi-l dau cand ma plimb pe ele. Ma surprindeam cate-odata uitandu-ma foarte atent la diferite cladiri, masurandu-le de sus pana jos, fiind foarte entuziasmata de cat de frumoase sunt, nevermind toata paragina in care se afla cele mai multe dintre ele, si gandindu-ma ce fata de turista trebuie sa am pentru ceilalti bucuresteni care merg mai des pe acolo si nu s-au mai obosit de mult sau vreodata sa se uite cu adevarat in jurul lor si sa simta orasul.

Cate-odata iubesc mult Bucurestiul. Ieri a fost una dintre zilele alea ;). Tot la fel, cate-odata ma scoate din minti. In orice caz, plimbarea asta m-a scos un pic din rutina mentala idioata in care intrasem. Nu zic ca nu mai sunt pissed, ca as putea oricand incepe o lista ca a lui brolly si nu stiu exact unde s-ar termina.. ;)

2 comments:

Anonymous said...

Hmmm, stiu si eu o Zuza. Volbeste peltik.

zuza said...

uhm.. so? :) not me ;)