Monday, April 17, 2006

Newest pink little flower


I think I'm not very good at this "avut grija de flori"-thing.
Totusi, am trei ghivece in camera:
- azaleea, care nu mai are flori, insa e superbogata (which reminds me de kktul ala de reclama la borsh cu smantana cu "mami, dar n-ai zis tu ca oamenii bogati nu sunt neaparat mai buni?". sheesh, the imensity of the crap ;) - se vede in spatele of the pink diva here.
- then, revenind, the whatshername, o chestie cu frunze groase si suculente, fara flori, draguta (n-am idee insa cum se cheama, deci nici nu prea vad cum as putea sa ma interesez cum sa am grija de ea) - for now vad ca supravietuieste..
- si this newest pink kalanchoe, absolut adorabila, care a inflorit acum aproape integral.

sper ca toate sa aiba o soarta mai buna ca ultima kalanchoe. sau ca trandafirashul de acum trei ani. uhm, sau ca begonia aia portocalie parca era..
Am I a bad person? (me_blushing_and_hoping_you'll_say_I'm_not) ;)

3 comments:

Skandalouz said...

Well...begonille sunt destul de pretentioase avand in vedere ca trebuie sa le scoti bulbul si sa-l lasi la "hibernat" peste iarna.

Dar azaleea este si mai pretentioasa si faptul ca a rezistat si e atat de bogata inseamna ca u take good care of them.Si probbail ca in curand va si inflori :D

zuza said...

well.. the stuff cu begonia n-am facut-o niciodata.. which figures de ce n-a trait ;)

stiu ca azaleea e pretentioasa, si totusi.. it doesn't hate ME! :D de inflorit nu stiu cand mai infloreste, ca abia i-au trecut florile de vreo luna.. da' au fost frumoase frumoase cand au fost, vezi ca e un post in ianuarie cu o poza cu ea (daca te intereseaza :P)

Anonymous said...

Kalanchoe am si eu. Dar acum nu mai are floricele :(