Tuesday, April 25, 2006

Tabieturi de dimineata

Dimineata am un fel de ritual, intotdeauna imi rezerv macar o jumatate de ora in care I get to totally relax on my own, beau o cana de ceai negru taricel, mananc paine prajita cu unt si ma uit la cate ceva. Lately am observat ca ma opresc din zapat tot mai des pe cate un post pe care il consideram pana acum semi-obscur, la cate un survivor of some kind/amazing race or sth.
Azi dimineata fiind lunea de dupa Pasti, am avut o senzatie chiar mai pregnanta ca de obicei about "weee, cand ma scol pot sa fiu a couch-potato for a little while, just for myself". Si am butonat si am tot butonat (suna a fi o activitate rapida, da' de fapt totul in interiorul tabietului meu lenes este leeent si savuraaat ;), si am ajuns pe Explorer unde era un episod dintr-un show pe care parca vad ca n-o sa-l mai nimeresc niciodata - si show-ul asta se chema "Long Way Round".


Asaa.. si show-ul asta e cu Ewan McGregor, pe care il consider totally yummy, nu stiu exact de ce (but that's such a girlie reason to like the show :P). Si mi-a placut pentru ca este despre calatorit (Ewan cu inca doi motociclisti fac un tur al unor parti mari ale lumii), depasit limite (de toate felurile - e intotdeauna superinteresant de vazut ce ii face pe oameni sa push themselves harder), lumi "paralele" in care cine stie daca o sa ajung vreodata (in episodul asta trebuiau sa treaca prin Mongolia - si mi s-a parut incredibil cat de in alt timp traiesc oamenii aia - de-aia am si zis "lumi paralele", pt ca uneori e atat de straniu sa vezi cat de diferit traiesc oamenii in colturi diferite ale lumii). Si mi-a mai placut ca parea un show sincer (nu zic neaparat obiectiv). Si Ewan e yummy :D. But I said that before. Si atat de uman, foarte misto. Am avut intotdeauna o banuiala ca e asa.

Ma intreb ce-o sa nimeresc maine dimineata :)

4 comments:

M said...

da, yummy ewan, ce pot sa zic.. pffff >:P

zuza said...

de wallpaperu' tau cu angelina ce parere ai? :P banuiesc ca te uiti in fiecare zi la ea ca nu-ti place :))

Anonymous said...

angelina? oh puh-lease, that be sooo cliché.
eu acum, fara a fi gay in vreun fel (nici macar in subconstient/inconstient), zic ca ewan arata ca barbat mai bine decat angelina "dick lips" ca femeie. :P

igu said...

il am pe cd (cd-uri mai exact)
zi-mi daca-l vrei