Tuesday, June 20, 2006

De ce nu ar putea sa fie asa?



Ok, am mai zis ca mi se par complet inutile petitiile. Dar totusi, chiar suntem un popor atat de lancezit incat sa acceptam toate kkturile care ni se baga pe gat, ca sa mai castige un Videanu sau whoever else bani bani bani?

Uff. Ce facem?

mai multe, ca de obicei, aici

6 comments:

Anonymous said...

Către:
Zuza

Stimată doamnă,

Ca urmare a petitiei dumneavoastră, înaintată la http://www.mypoofyobsessions.blogspot.com şi înregistrată sub nr. xxx/20.06.2006, prin care solicitaţi informaţii în legătură cu anumite “kkturile care ni se baga pe gat”, vă comunicăm că există într-adevar asa este…ni se baga…ceea ce inghitim depinde doar de noi.

Cu deosebită consideraţie,

zuza said...

/:) [uhm, adik incearca sa vizualizezi smiley-ul asta asa cum e in messenger, si o sa vezi cam care a fost fata si atitudinea mea cand am citit comentariul asta ;))]

theTudor said...

eu nu am nimic impotriva, oh and btw. daca iei in sens invers petitiile si vezi de unde curg, cand ajungi la origini s-ar putea sa ti se faca un pic jena, surpriza placuta! ;)

theTudor said...

theres's nothing i like more decat satenii care ies cu furci, chestiile astea cu petitii sunt niste chestii in care pot sa fi manipulat foarte repede si usor, dig deeper. Esti sigura ?

zuza said...

pai nu, tocmai.. nu vad petitiile ca o solutie, at all!

theTudor said...

i like NY ;)

i got a feeling the bisshop changed his mind, and then started crying "Rape!"