Saturday, June 03, 2006

Puritatea sufletului romanesc

M-am saturat de o gramade de kkturi romanesti.

M-am saturat de mizeria asta umana de Vadim, care acum jumatate de ora, vorbind pe otv despre case nationalizate si proprietari, a zis ca "ce, Maica Precista e sfanta, proprietatea nu e sfanta!" (fuck it. in 2006. in prag de intrare in UE. vrem sa fim respectati. si noi inca suntem reprezentati de oameni ca asta :(

Tot asta seara, in cadrul isteriei generale cu petitiile, primesc una cu "anti bavaria in vama veche" (???!!!) I mean, nici mie nu-mi place, nu gasesc ca are ce cauta acolo. Da' ce naiba de utilitate reala are petitia asta? (.. nici una, evident). Ca sa nu mai vorbesc de mesajele cu care se semneaza oamenii respectivi, multi dintre ei nedovedindu-se cu nimic mai buni decat cei pe care ii judeca.

Scandalul despre catedrala Sfantul Iosif. Nu ma mai apuc sa dau detalii, cred ca se stie deja. Din punctul meu de vedere cuvantul cheie pentru tot scandalul asta este "interese", ceea ce e destul de urat.

Romanism. Adica nu stim sa construim nimic decat daca distrugem ceva in the process off. Dam cu kkt in tot ce e mai rasarit, cand nu suntem in stare de ceva de aceeasi valoare. O porcarie.

[asa ca nu ma consider romanca din punctul asta de vedere.. si mai ales, sper ca nu sunt]

5 comments:

M said...

si pentru catedrala sf. iosif era o petitie ;))

zuza said...

stiu, videaNU :P (so lame :)) pe aia insa chiar am semnat-o, deh domne' printzipu'..;)

theTudor said...

sux bigtime - now that petitions and the pope start haveing an opinions you can kiss a pretty bucharest goodbye.

si interesele, atatea interese, cat de carnati sunt oamenii si pun botu asa...

Anonymous said...

in new york e o biserica de sute de ani. nu s-a scandalizat nimeni cand s-au construit cladirile alea mari pe langa ea? sheesh..de parca daca o fi o cladire mara in fata nu ar mai veni oamenii

zuza said...

geooo, doar ca nu e vorba de asta. problema nu e despre diferente de stiluri, ca nu se mai gaseste biserica intre blocuri, etc, ci ca structura ei de rezistenta e in pericol din cauza noii constructii.