Saturday, September 02, 2006

Back

Am revenit. Am avut cam o luna de vacanta (yeap, ain't I the fortunate one) - o saptamana in Vama Veche, then o saptamana la Bran la ai mei, then o saptamana in Bulgaria la mare, then back la Bran. Partea cu Bran a fost cam.. uhm.. asa cum e cand mai mergi inca cu parintii in vacanta dupa 20 de ani, partea cu marea rocked. Really rocked ;)

Acum sunt bolnava. Shit shit. M-am intors ieri seara in Bucuresti, am mancat ca porcul si drept urmare am stat cu capul in veceu toata noaptea. Acum am febra, ma doare fiecare centimetru din corp si nu am chef sa mai mananc.. like not in the near future ;)

Ceea ce nu imi imaginam inainte sa inceapa marea vacanta a fost ca o sa rezist 4 saptamani fara net. Fara tv am mai stat cat de cat, si oricum tv-ul e de kkt, dar netul - oh netul ;) No e-mail, no blogs, no hattrick, no IM, no nada :). I missed it. Ciudat mi se pare referitor la blog ca in linii mari nu mi-au scazut vizitatorii. De unde si de ce naiba au mai venit daca tot nu am mai scris nimic de o luna..? ;)

In other news, mi-a mai murit o colega de facultate, stroke or something of the sort. Deja a doua din generatia noastra, where is this going? Not a happy thought when you feel sick. Dumnezeu sa o odihneasca pe Delia..

2 comments:

whereisUrmind said...

De invidiat! Si eu am avut noroc cu o saptamana acasa in Bran pe vara asta, plus cateva zile a la Vama Veche. Prea putin totusi pentru gustul meu :(

zuza said...

esti din Bran? omg! si eu, sort of.. bunicii de fapt, si de fapt nu din Bran, ci din Predelutz ;)
cat despre cat de mult inseamna luna mea de vacanta, tot prea putin, niciodata nu e destul.. mai ales ca technically, doar 2 saptamani au fost vacanta mea mea mea ;) ma rog, scuze se gasesc intotdeauna de ce vacanta e prea scurta :))