Wednesday, September 13, 2006

Blogger beta rulz

Azi am pierdut o gramada din timpul destinat tradusului sa ma joc cu Blogger Beta. Nu stiu daca se observa mari schimbari, insa pentru mine e o revolutie totala :) O sa continui sa mai "lucrez" la blog, 'cause nu sunt inca 100% multumita - mai ales template-ul imi sta pe creier, m-am saturat de dots dark pana peste cap, dar nu cred ca o sa reusesc sa fac ceva cu el. O sa vad.
Any comments?

Later edit: yeppeee! finally I have the completely girlish blog I always wanted. M-am jucat here and there cu diferitele culori, am bagat roz la greu.. si.. poof! the world went pink :) [and green, but green is not such an important color :P]

Ce aduce nou Blogger Beta:
- categoriile, pe care mi le-am dorit de cand mi-am facut in noiembrie anul trecut blog, only to find out now ca traiam bine-mersi si fara ele - ca sa nu mai spun ca oricum nu am stiut deloc azi cum sa le denumesc ;))
- nu mai exista toata prostia cu publish/republish;
- toate editarile se pot face direct de catre detinatorul blogului pe blog, superusor - inclusiv postarea;
- poti sa editezi template-urile foarte plictisitoare ale lor, sa bagi culori, fonturi noi, etc;
- poti sa adaugi cate campuri vrei cu imagini, linkuri, label-uri, texte, etc in sidebar si sa te joci cat vrei cu drag-and-drop cu ele;
- toate listele de linkuri sunt foarte foarte usor de aranjat si editat;
- uhm, cam atat imi aduc aminte acum.

7 comments:

zuza said...

finalmente un feedback :D meeersiii

Anonymous said...

iti recomand sa faci chenarul imaginilor si al articolelor de culoare alba ... sau eventual un negru ... ca visiniul asta nu da bine pe verde :)
succes }{

Skandalouz said...

visiniu rulzzz :D

zuza said...

hahaha =))

zuza said...

eu ma loghez cu adresa de mail de pe yahoo

Anonymous said...

La 5 luni dupa ce am zis "cum o sa am ceva timp liber, il dedic blog-ului tau", am si facut-o. Am (re)citit tot ce se putea. And I like u more and more :) (Doamne, or sa creada cei ce citesc ca-s pe invers!)

zuza said...

love is in the air ;))