Tuesday, September 05, 2006

Lecturez sau Cum am cumparat carti de pe amazon

V-am mai zis cred ca am decis intr-un mare moment de inspiratie sa imi fac lucrarea de dizertatie din primavara pe tema blogurilor. Drept urmare, dat fiind ca it wasn’t very likely to find ceva bibliografie pe aici (mai putin tot ce tine de net), mi-am comandat niste carti de pe amazon.

Ok, I know it’s not brain surgery. Dar mie mi s-a parut intotdeauna ceva deosebit de mistic si de important si de greu, destinat numai initiatilor (in nu stiu exact ce :), si ma gandeam sa impartasesc aceasta experienta si cu alti moroni ca mine :P

Pai in primul rand iti trebuie sa stii ce carti vrei (asta a fost chiar deep ;). Si un card cu care sa poti face plati pe net. Eu folosesc unul Taifun de la BancPost, si nu am avut niciodata pana acum probleme cu el. Then, trebuie sa stiti ca eu am facut o comparatie de preturi pe cele trei carti pe care le-am luat pe amazon.com, amazon.de si amazon.co.uk, iar cumparand de pe amazon.com era mult mai ieftin decat de pe celelalte doua.

Revenind, am comandat si am asteptat (Hm, de fapt am plecat in vacante). Si au venit mai devreme decat anuntasera, cu vreo doua saptamani. Deci: wee :)

And back to the goodies :) Mi-am luat: asta, asta si asta. Deocamdata am citit aproape jumatate din prima si le-am frunzarit doar pe celelalte doua si sunt foarte foarte misto (si din punctul de vedere al continutului, si ca stil).

I’m very excited about them, plus ca e foarte foarte tare sa primesti carti frumoase prin posta. Si nu, sincer nu sunt atat de superficiala pe cat poate parea in acest moment, really now ;))

11 comments:

Anonymous said...

Si tu, Brutus? Dizertatia pe bloguri? :)

zuza said...

pai ti-am pus un comment atunci cand ai povestit tu cum a fost, ca iti calc pe urme :)
am avut o revelatie la un moment dat prin primavara ca vreau sa scriu o lucrare pe o tema care sa imi si placa for a change..

zuza said...

chiar criz, daca imi permiti nesimtirea totala, de unde ti-ai scos bibliografia? feel free sa ma injuri printre dinti si sa nu-mi raspunzi ;)

Cristian said...

Vorbeste si cu Carmen de la Timsoft. Cred ca iti poate oferi multe sfaturi. Intra pe timsoft.ro/weblog si o sa gasesti material interesant + o compilatie de articole despre blogging. Si ar mai fi si RoBloggers Survey.

Anonymous said...

Sincer, tinand cont ca e facut rapid, mai mult de pe net, articole, teorie, stuff. Plus carti despre noile media aplicate pe ce discutam eu acolo, de la publicare independenta la fictiune personala. Vad ca tu ai inceput serios cu carti comandate. Bravo. :) daca vrei, hai sa ne vedem once la o cafea, am o idee :).

zuza said...

criz: da, vorbim :)

cristian: da, survey-ul e mana cereasca pt mine :D

Cata said...

Apropo de carti ieftine (!) de pe net, incearca www.firstandsecond.com

Anonymous said...

de ce asa multe carti despre bloguri ?

zuza said...

am zis mai devreme, bibiliografie pt lucrarea de dizertatie ;)

Anonymous said...

ce fel de dizertatie ? :)

zuza said...

termin masterul semestrul viitor, la snspa, management si comunicare in afaceri