Monday, September 25, 2006

Revenind la the girlish me :P

Am uitat sa zic si trebuie neaparat sa zic, atunci cand ajungeti in Plaza Romania sa intrati si in magazinul Kare. E la subsol, unde sunt Diverta, Media Galaxy si toate alea, si e din punctul meu de vedere cel mai bestial magazin de decoratiuni interioare pe care l-am vazut lately (sau ever ;)), chiar mai misto decat Bam Boo. Si nu eram foarte sigura ca se poate asa ceva :). Din pacate, pretty expensive, dar iti iau intr-un hal ochii majoritatea chestiilor de pe acolo..

My favourites: lampile de tavan (era una in forma de bec supradimensionat, sau unele cu niste globulete mai mici colorate bagate in niste globuri sau cilindri mai mari transparenti), paravanele cu Marilyn Monroe si Shirley MacLaine, si cate si mai cate..

Delicious.. me totally likey :D

4 comments:

Anonymous said...

ah, si mie imi place magazinul ala, are niste lucruri bestiale. dar very expensive indeed :(

zuza said...

hehehe.. nu stiu de ce eram aproape 100% convinsa ca tu o sa pui un comment la postul asta ;))

Anonymous said...

Kare mai exista? n-am mai fost prin Plaza cam de mult dar mi-a zis cineva ca s-ar fi inchis... that's good news. si btw, unele chestii sunt foarte affordable, nu chiar ca la Bamboo dar totusi la un pret decent. hai, de cate ori in viatza iti iei un scaun disco?

zuza said...

nici eu nu mai fusesem demult in Plaza, si a fost de fapt prima data cand am observat magazinul asta.. deci exista ;))
si btw, cand zic scump, compar cu bamboo, care mi se pare de cele mai multe ori foarte foarte ok ca pret, dar sunt cat se poate de constienta ca nu prea exista termen de comparatie intre stilurile propuse colo si dincolo ;)
si exact, nu stiu exact cate paravane cu shirley maclaine ar merge la mine in casa ;))