Tuesday, October 03, 2006

Misc

1. Azi am ajuns la crunta realizare a faptului ca a venit toamna. BIG discovery, stiu ;)
Aveam eu asa o idee, in the back of my head, si oricum pielea simtea ca nu mai merge fara un hanorac in cele mai multe dintre ultimele zile, dar nu-nu-si-iar-nu, nu vroiam sa recunosc. O fi ceva frumos la toamna si la iarna, dar eu nu am nici un chef de ele, vreau vara eterna...
Marea descoperire a fost catalizata de "Wake Me Up When September Ends" de la Green Day, azi dupa-masa, in masina. "La la la, wheeeen seeepteeembeeer eeeends.." - si mda, am realizat ca e octombrie. Fuck it! :)
In plus, cred ca lumea intreaga conspira un pic de un timp sa ma faca sa realizez ca summer moved on, SAU o parte din lume e complet dusa cu capul. Ma refer desigur la partea aceea de populatie, de sex feminin, pretty much in categoria fashion freaks, care de pe la sfarsitul lui august au inceput sa poarte in numar tot mai mare cizme. Fetelor, trebuie sa va zic ca inca mai port Conversii mei luati in primavara (din panza) si zau daca imi ingheata picioarele ;). Ma calca pe nervi toate exageratele astea care nu au ce face in viata in afara sa isi etaleze noile achizitii.. Si sa ma frustreze pe mine :P

2. Stiu ca e o practica complet tampita sa tot postezi la nesfarsit key-words-urile dupa care iti gaseste lumea blogul pe google, insa eu nu am mai facut-o decat o singura data, iar cateva de saptamana asta mi-au captat atentia bigtime ;) de exemplu:

- poze valori morale - zau asa, nu cred ca necesita prea multe comentarii ;) nu vreau sa-mi imaginez cum trebuie sa fie persoana care a cautat asta pe google.
- in continuare, se pare ca sunt o mare sursa de povesti cu hipioti (in fond, aren't we all a bunch of hippy freaks living in denial ;)
- alta persoana probabil aproape la fel de inteligenta ca cea care cauta pozele cu valorile morale este una care cauta pe google versurile melodiilor house. Zau daca am observat ca muzica house are versuri, poate am inebunit eu. Si daca are, toate melodiile au aceleasi versuri? :P
- altcineva a ajuns la mine pe blog cautand febra 37 cu 4 cauze. Hm.
- last but not least, if you want to translate poponero, come to my blog. Many people in search of curious translations have found it rewarding ;))

3. Bloguletul meu a fost imbogatit cu un prea-dragut desen foarte roz, cel din dreapta din sidebar, "cadou" de la prietena mea foarte foarte buna si draga, Ana. Bloguletu' si autoarea ii multumesc din suflet pe aceasta cale :)

10 comments:

Mihnea said...

In primul rand ma intreb de cand am cont de blogger ca sa-mi completeze automat numele (cred ca totusi blogger e intr-o cardasie necurata cu google, altfel nu-mi ezplic).

In al doilea rand, cum spuneam, si cum imi atrasese si monsieur mtx atentia la un moment dat, trebuie sa ma laud si eu cu informatiile de pe blogul meu.

De exemplu, e interesant de stiut ca Blogu' lu' peste e rezultatul #1 pe google.ro cand cauti "pretul biletelor de tren timisoara bucuresti", desi nu posed aceasta informatie. De asemenea, lumea cauta "poze cu mistreti", care, din nou, lipsesc.

Din fericire oamenii pot afla raspunsul la intrebari existentiale la mine pe blog. De exemplu "cum face tudor chirila cand e beat" sau "cand trebuie sa te insori". Ah, si daca-l cautati - "dj seba gay" tot la mine pe blog e. :P

zuza said...

da da, e o cardasie ceva intre google si blogger, sigur sigur :) si cand treci la blogger beta iti cere contul de gmail, dar nu te refuza daca n-ai.

anyway: who the fuck is dj seba gay? ;))

M said...

he's like dj seba straight, only gayer.

in alta ordine de idei, maine si poimaine se anunta 30 de grade la umbra :) asta a propos de toamna...

Anonymous said...

Cartman says: "KILL ALL HIPPIES!!!"
In alta ordine de idei, nu ar trebui sa te deprime toamna. Secretul este sa fi bolnav de snowboard. Asa vei lua toamna ca un purgatoriu.
Daca intrebi pe mine as prefera sa fie doar vara cu soara si iarna cu zapada.
Am tot zis ca o sa vorbesc cu Jesus in sensul asta, dar, in ultima vreme am avut amandoi programe foarte incarcate si ne-a prins toamna tot lasand berea aia pe alta deta.

Anonymous said...

Comentariul de mai sus are rolul de a aduce ratiunea in blogul asta si mai ales coerenta si corectitudinea exprimarii.
Idei exprimate clar, pragmatic, nu palavrageala inutila ce tinde spre absurd.

Anonymous said...

Sa vezi azi ce toamna a fost.... nu stiam ce sa mai pun pe mine de frig si de urat

zuza said...

toamna zici?? eu zic ca iarna toata ziua ;)

Anonymous said...

Gosh, girl! I love part 1 of this post. Same thoughts, same feelings. Numai ca la tine "exprimate". La mine...lipsa de timp pt a ma mai exprima pe undeva :-<

zuza said...

hihi, andreea, it's always nice to know you're not alone in your insanity ;))

Anonymous said...

Girl! Idee: let`s kill our summer killers (adica p-alea care poarta cizme...cu blanita chiar)!!! Eu saptamana trecuta am purtat balerini.