Tuesday, November 28, 2006

My first Netoo

Adica Netoo #3, despre corporate blogging, exact tema pe care vreau eu sa-mi fac lucrarea de dizertatie, foarte misto.
Dintre vorbitori, mi-au placut mult Sorana Savu de la Premium PR (ca thoroughness, constructie a discursului, argumentatii si stil) si Razvan si Cosmin de la Oricum, grup pe care il admir foarte mult pentru ambitie si idei. Trebuie sa recunosc ca am avut si eu unele semne de intrebare legate de in ce masura poate fi propriu-zis considerat blogul lor un blog de companie, dar totusi gasesc ca pana la urma fiecare organizatie poate face exact ce doreste cu blogul ei, atata vreme cat o reprezinta si e conform cu imaginea pe care vrea ea s-o proiecteze in exterior.
Mi-a mai placut mult si mapa de prezentare data de Catalin de la Treeworks, thank you, thank you, very useful :) Si dezbaterile dintre discursuri, foarte interesante.
Apropos de organizare, nu stiu cum a fost datile trecute ca sa imi dau seama daca a fost mai bine sau mai rau, but I know one thing, ca mi s-a parut ca a iesit superbine - si ca nici nu am simtit cum au trecut doua ore.

Other than that, ii rog din nou pe cei pe care i-am confundat cu zoso sau cu igu sa ma scuze ;)) Ma simt in continuare foarte penibil, dar deh, nu cunosteam pe nimeni. Si multumesc frumos Cristi for the ride :)

Ma mai duc :P

6 comments:

Anonymous said...

>>>Am fost la Netoo (netoo.wordpress.com), intalnirea nr.3, la sediul CODECS, etajul 1. Au fost prezenti peste 30 de bloggeri (si nu numai bloggeri), Cristi Manafu face treaba buna ca de obicei pe post de organizator si moderator.<<<

Anonymous said...

da ... si n-ai venit cu noi la bere :) ... stai sa iasa pozele :P

Anonymous said...

normal ca te scuza lumea :))
in alta ordine de idei, mie Sorana Savu nu mi-a placut. numai discurs argumentat n-a avut... a batut cimpii cu gratie

zuza said...

i mean, gusturi si gusturi, de ce nu.. ;)
trebuie sa recunosc ca nu am apucat nici pana acum sa ma uit cum e realmente blogul lor, deci as vorbi in necunostinta de cauza daca as mai dezvolta subiectul, dar am preferat-o ca stil de vorbire de exemplu lui matica, care m-a lasat destul de rece si ca atitudine generala, si ca idei, si ca atitudine fata de bloguri, parca..

Anonymous said...

Multumiri pentru cuvintele frumoase, zuza. Pacat ca nu am avut ocazia sa stam si la taclale la bere.

zuza said...

daaa :( data viitoare!