Sunday, November 12, 2006

Pana la urma..


Eu sunt un maaare fan The Killers. Si am asteptat destul de cu sufletul la gura sa scoata un nou album dupa "Hot Fuss", care e un all time favourite pentru mine. Rarisim am gasit albume de pe care sa imi placa toate melodiile, sau macar aproape toate, iar asta e unul dintre ele.

Recent baietii din Las Vegas au scos un material nou, numit "Sam's Town". Evident ca nu prea aveam mari asteptari sa imi placa la fel de mult ca primul album si in plus si citisem cateva recenzii negative la el inainte sa-l ascult [in ordinea asta de idei, am senzatia ca e mai bine sa pornesti de la o preconceptie negativa despre ceva atunci cand vrei sa-ti faci o parere despre acel ceva, decat sa pornesti cu high hopes ca o sa fie supertare si dup-aia sa fii dezamagit - am observat ca la filme, muzica, literatura, etc cam tot ce mi-a fost superlaudat ori nu mi-a placut, ori nu mi-a facut nici o impresie).

A trebuit sa ascult "Sam's Town" de cateva ori pana am putut sa imi dau seama ce si de ce imi place si pana la urma a devenit chiar totally addictive :) Melodiile care imi plac supermult: Read My Mind, For Reasons Unknown, When You Were Young, Bling (Confession of a King), si ma rog, daca mai zic multe titluri o sa ajung la lista intreaga a melodiilor de pe album so I should stop now ;))

E un album foarte misto, oamenii astia chiar si-au gasit un sound aparte si melodiile au un certain something al lor si numai al lor. So I definitely recommend it :)

6 comments:

Anonymous said...

si mie-mi plac, au atitudine, nu sunt ca turma de new-born rock-emo bands. when you were young e printre preferatele mele. astept sa vad cu ce ne mai surprind

zuza said...

iti zic eu, asculta tot albumul, daca iti place "when u were young" o sa-ti placa si restul ;)

Anonymous said...

pai l-am ascultat :) si mi-a placut :) dar asta mi-a placut in mod deosebit

zuza said...

aaa.. sorry, ma gandeam ca daca ai zis treaba cu surprinsul inseamna ca astepti urmatoarele single-uri ;) my bad

Skandalouz said...

Eu ca si zuza pun pe primele locuri pe Read My Mind, For Reasons Unknown :)

albeenah said...

For reasons unknown ....e bestial...il am pe blog..pe telefon...in cap in fiecare zi...desi e un cantec cu un mesaj trist, pe mine ma binedispune si-mi da energie instant!!! si eu recomand albumul...nu e ca primul...sau poate ca e prea mult ca primul si ne asteptam la altceva..dar e misto oricum ;)