Sunday, January 07, 2007

Random joys ;)

Iubesc stilul asta de iarna! :D Adica da, urasc frigul si fleoscaraia din Bucuresti atunci cand ninge. Thenagain, o ninsoare molcoma cu fulgi mari si lenesi e o imagine foarte draguta, dar zau ca puturosheala din mine ma face sa nu regret ca afara e soare si ca pot inca (sau deja? ;)) sa umblu in tenisi pe 7 ianuarie.

Pe aceasta cale vreau insa sa imi exprim compasiunea pentru toti cei care schiaza, sau se board-eaza :P Tough luck this year :)

In cu totul alta ordine de idei, am vazut Casino Royale vineri seara la Mall, foarte tare! I'm not a big fan of the whole James Bond idea, dar Daniel Craig asta chiar e plauzibil si mai realist ca zaharisitul ala de Pierce Brosnan in rolul unui spion rau. 'Cause da, e rau. Si da, le-o trage cam la toate femeile din film, ca deh, asa scrie la carte, ca James Bond e cel mai barbat barbat :P M-am amuzat copios la scena cu mini-defibrilatorul din masina, din cauza ca m-am uitat prea mult la filme cu spitale si doctori in ultima vreme (vezi Grey's Anatomy), mi-l si imaginam pe Craig strigand "clear!" de unul singur in timp ce isi aseza doua padele minuscule pe pieptul sau ultramusculos ;)))) Ok, nu stiu exact de ce m-a amuzat asa de tare. Dar am ras. Rau!

Anyway, chiar mi-a placut filmul. Incep sa inteleg ca e misto sa mergi la cinema si pentru altceva in afara de desene animate si comedii. Pe aceasta cale, doresc sa ii cer scuze lui swt pt ultimii trei ani de vizionat filme :)) :*

4 comments:

Skandalouz said...

3 ani? I mean TREI???? OMG ;)) poor swt :p

zuza said...

=))
trei ani si! :P tortura a inclus printre altele "Chicken Little" si "Bridget Jones. The Edge Of Reason" (omg,ce ti-am facut, ce ti-am facuuut?? :)). recunosc ca "The Devil Wears Prada" am ales sa vad totusi singura..
but anyway, let's all say this together: saaaraacuuu sweeetieee!
=))

Anonymous said...

eh, nu trebuie sa fie compasiune pentru aia cu board-ul. Unii s-au dat la greu ;)

Cata said...

Heh, defibrilatorul ala se numeste AED (Automated External Defibrillator) si functioneaza complet automat. Tocmai sunt la un curs despre AED-uri (deh, firma e mare si trainingurile sunt intotdeauna fun). Pacat ca in film defibrilatorul nu a functionat :)