Monday, February 05, 2007

ProTV strikes back

"Baga-i o valentina. PROpune-i-o!" - nu ma credeti, check this out
Adica un fel de "Da-ti drumul la iubire" reloaded. Ca suna prea bine..

Da. De Valentine's Day. Nu, nu e nici o problema ca suna de parca ar spune mascari ultimul mitocan beat, intr-o alee intunecata din Ferentari, Rahova, sau alt loc de gen. Nu, deloc. Noua fetelor ne place tonul asta. That's what Valentine's Day is all about, sau?

Acuma nu vreau sa zic ca e ok ca am importat sarbatoarea asta ca ultimele maimute, dintr-un mimetism absolut exagerat, si ca imi place. Deloc. But surely, daca e sa fie, macar sa fie about all the cheesy stuff: chocolates, roses, declaratii.

Sloganurile astea numai a chestii de genul asta nu suna (mai curand a "fornication sperm fornication sperm" =)) ahem :P - si am ales cele mai "sterile" cuvinte ;))

Later edit: aiaiai, ce oroare de greseala de spelling facusem.. me_blushing.. jur ca stiu sa scriu! :P

6 comments:

Jen said...

oh.my.god. oare ce-o sa scorneasca data viitoare? genial...


...in a fucked up way.

Anonymous said...

Pe mine nu ma incanta nici macar "the cheesy stuff". De azi m-am apucat de dieta. (Oricum, Valentine`s Day nu ma incanta nici cu, nici fara dulciuri.)

albeenah said...

pe langa "ia-ma asa...ia-ma asa", ultima scorneala a lor este nush...pur si simplu idioata...deci eu nush cine se ocupa de promo-uri la PROTV dar I hear the weather is nice in the tropics this time of year...maybe they should take a vacation. Eu asta le-as PROpune!

Anonymous said...

Well... probabil au un alt target decat cel afisat. Adica grupul tinta ar putea fi 'cei fara educatie care vor sa se dea intelectuali' si atunci pun un slogan de genul asta (pentru mitocani), dar zicem ca-i temeliziune de intelectuali (ca sa se considere superiori).

Anonymous said...

cum arata valentina sa stiu unde i-o bag :)) si mi se pare mie sau sloganul are o oarecare nota pozitiva in ceea ce priveste actul de a o pune... la colt?

silentzios said...

Protv! Unde sunt emisiunile si filemele din primii (poate) doi ani de la lansare? Acum televiziunile se spune ca ar fi comerciale... Dar intrebarea e ce anume e comercial la filmele si reportajele care le dau!? Nimic nu ramane ce a fost, totul se schimba, dar cred ca cel mai bun exemplu ca un lucru poate fi oricand mai prost se cheama televiziunea dedicata unui anumit segment din multimea de telespectatori. Segment care pare din ce in ce mai mic.