Saturday, April 07, 2007

The Easter Bunny strikes back


Mie mi-e dor de ouale Kinder alea de pe vremuri, facute din ciocolata alba pe dinauntru si ciocolata normala cu lapte pe dinafara. Care se cam turteau si erau greu de transportat in one piece si stuff, banuiesc, deci Ferrero (?! I guess ca de-aia) a trecut la varianta asta insipida cu crema de ciocolata care sta foarte bine si safe in cutiuta ei de plastic. Ciocolata aia dubla alb/negru era cea mai buna ciocolata ever :) surpizele, mdeah, ce mai contau? Mai ales ca daca nimeream god forbid vreuna la care nu aveam ce sa asamblez era chiar lame ;))

Eeeniuei.. va urez un Paste fericit la toti, iepurasi, ciocolati, you know the drill..
[si btw, absolut bestial ca anul asta sarbatoresc si ortodocsii si catolicii Pastele deodata (poate se sesizeaza cineva si facem asta permanent, punem de-o petitie ceva? :))]

5 comments:

RainBlue said...

yumy yumy mi-ai adus aminte de ouale alea Kinder bestiale...si ai dreptate ciocolata lor era bestiala si niciodata nu era suficienta.Cat despre surprize eu si acum mai am o punguta plina cu tot felul de jucarele, k sa nu mai zic de colectia intreaga de pitici sau de leuti if you know what i mean(acum constat ca nu mai am decat 3 pitici...hmmm...).Totodata constat si cat de batrani suntem daca deja putem sa ne aducem aminte de ouale Kinder de pe vremea noastra...in curand cred ca vor fi postate pe ''LaTrecut''...nici nu stiu copiii de azi cate au pierdut...pup...Paste Fericit!

Skandalouz said...

cred ca majoritatea avem cutia cu surprize kinder pusa la loc ferit :D fots

P.S. Sarbatori fericite to you and to all readers of this blog.

Piticu said...

si tie la fel ... liniste ... si lumina

Diana Adela Martin said...

eu de cateva luni sunt a serial-kinder-chocolate-eggs-buyer. si asta pentru surprize. jucaria preferata este o vrajitoare roscata cu rochie albastra care are o matura ce fuge de ea. Paste fericit :)

Anonymous said...

Au aparut niste oua bune cu cioco alba/cu lapte de la Nesquik - sunt mai mici si nu au surprize but they taste great!! :))