Saturday, April 14, 2007

Impresii la cald despre un film foarte tare pe care l-a vazut deja toata lumea - 300


Pai da, l-ati vazut deci deja toti si nu mai are sens sa va povestesc eu ce si cum. Dar in orice caz, ce trebuie neaparat sa zic:
- asta e film de vazut la cinema, N-E-A-P-A-R-A-T! uii, ce naiba e cu excitementul asta pe mine?? ;)
- povestea poate fi rezumata in 3 fraze, dialogurile sunt putine rau, personajele destul de slabut conturate, dar vizual - filmul asta "ruleaza" mai mult decat orice alt film. mi-a dat niste senzatii complet noi si misto..
- daca aveti o problema sa vedeti din toate unghiurile barbati cu pectoriali si abdomene perfecte, stati acasa. daca nu, dreamland, here we come ;) mrr :D

Last but not least, trebuie sa zic ca I love going to the movies cu swt mtx, pentru ca reusim intotdeauna sa radem ca prostii in cele mai dramatice momente :D Ah, si ca sa ne dam seama mai bine ce gen de fata e zuza - sa nu uitam ca la luptele mai hardcore eram aproape la el in cap (cand se bate Leonidas cu ala mare si scarbos) si era sa mor sufocata pentru ca se pare ca nu e o idee buna sa bei suc si sa razi atunci cand esti cu inima in dinti pentru ca esti chicken si iti pui mana la ochi de fiecare data cand se taie cate un membru dintr-un protagonist al filmului, care o fi ala - pentru ca e foarte probabil sa te ineci.

Foarte tare, another me likey on my precious list.

[poza de aici]

4 comments:

Piticu said...

vezi ca din versiunea de cinema de la noi ... lipsesc 20 de minute

zuza said...

eh da? da' ce-au facut cu ele?

Skandalouz said...

mmmmno :p

zuza said...

ba daaa :D