Saturday, June 02, 2007

How to feel like a kid again (the con's)

E foarte foarte ciudat la 24 de ani sa te trezesti ca esti "trasa de ureche" verbal de o alta femeie, poate cu doar 5 ani mai in varsta ca tine, dar imbracata la costum, pentru ca deh, crede ca isi permite, pentru ca tu arati in asa fel incat inca te mai intreaba unele persoane mai in varsta daca ai terminat liceul, sau de ce nu, vreun gimnaziu ceva.
Probabil pentru ca azi a fost Ziua Internationala a Copilului, am avut marea onoare de a face a freakin' time travel la vremurile in care ma rasteam la vreun alt copil zicand "prostule!" sau faceam ce stiu eu ce alta chestie absolut abominabila, si imi primeam de la parinti/bunici apelativul de "obraznicatura".
Pentru ca da, azi mi s-a spus la Posta ca sunt obraznica. Ffs. Mai lipsea sa ma ia de o ureche, sa ma scoata din "incinta" si sa-mi zica ca n-o sa mai mananc desert.

[Si nu, chiar nu avea dreptate, am fost cat se poate de politicoasa. Doar ca unii oameni au niste metode de a-si exprima frustrarile.. absolut interesante.]
[Omg, un post intreg fara emoticoane, ce-o fi cu mine? ;))]

2 comments:

Anonymous said...

:)) Pe mine pe tot pe 1 m-a sfatuit una imi tin obrazniciile pentru acasa, dupa ce i-am zis frumos sa nu se mai inghesuie catre usa autobuzului ca o sa cobor si eu la prima.

Anonymous said...

Erata: minus "pe" dinainte de "tot"