Tuesday, June 12, 2007

I love brands

M-a tag-uit Cata acum o vreme.. intai am uitat sa raspund, apoi mi-a fost lene (desi e un subiect despre care as putea sa vorbesc endlessly ;).. voi urma insa modelul celuilalt Catalin: o sa raspund in vorbe si povesti la tag-ul asta, luand pe rand categoriile care imi vin in minte..

O sa incep cu ceea ce ii place teoretic unei fete mai mult: cosmetice si haine. So here it goes: Nivea - pentru creme, deodorante, strugurel si tot ce e pt soare si pt dupa soare, Bourjois - pentru geluri de dush, Lux - pentru sapunuri, Sensodyne - pentru pasta de dinti, Oral B - pentru periuta de dinti si floss, Lancome - pentru rimeluri si gloss-uri, DKNY + Ralph Lauren - pentru parfumuri (Be Delicious si Glamorous), Boots - pentru servetele demachiante si sampon, Lush - pt all the yummy stuff.
Haine: mai nou nu mai ies din tricourile de la Threadless (literalmente: sunt 7 la numar si as putea just aswell sa scrie pe ele ca pe chilotii din Germania de dinainte de '89 - Montag, Dienstag, Mittwoch, etc ;), Mango, Zara. Pentru tenisi: Converse si Etnies. La categoria asta e in mod dubios mai limitata treaba, pentru ca in general imi cumpar fix ce imi place, indiferent de marca, doar ca de obicei in magazinele mai sus mentionate gasesc repede ce vreau. Si cum urasc sa merg la cumparaturi.. [I know, bad, bad Ioana, making all the other girls look bad :P]. Asa, si Swatch. Pentru genti/ghizdane: Eastpak, Esprit, Mango again.

Bauturi: Coca Cola (Pepsi mi se pare complet insipid), Borsec, Heineken, Absolut, Kleiner Feigling.

Food: Fulga, Rama, Angst, Bonduelle, Cris-Tim, fuck - cat de multe ar intra aici. Nu continui, you get the picture. Noroc ca fructele si legumele proaspete nu sunt branduite in general la noi :P

Magazine: Carrefour, Nic, OK. Cel putin in ultimele doua, love them, sunt un fel de extensie naturala a frigiderului de acasa ;)

Stuff: Nokia - pentru mobile (absolut nenegociabil), Canon - pentru aparate foto si iPod - pentru iPod :P

Computer-related: HP - looove my laptop!, Windows, Firefox, Bloglines, Blogger, Yahoo, Wikipedia, Amazon, Google, Metropotam, Hotnews, Dict.leo.org (constantly saving my life and my mental sanity - dictionar online german-englez si viceversa).

Media: hmmmm.. hmmm? aaah, macar publicatiile "de fete" :) Elle si Glamour. Radio Guerilla. Realitatea TV. VH1. AXN. TVR (?).

Institutii romanesti: aua. aua. aua. Maybe I'm simply forgetting something really really important.

Tari: Romania, Germania, Italia, Anglia.

Am scapat ceva esential?

3 comments:

Cata said...

Uh, your approach is so much nicer than mine... Cred ca vin in minte mult mai multe branduri daca le categorizezi asa. Dar sunt atat de multe...

Piticu said...

trebuia sa le desenezi ;) sa faci un colaj cu siglele lor

zuza said...

cata: redo, redo! :)

piticu: ca sa fiu sincera, mi-a fost mult prea lene sa caut atatea logo-uri ;) stiu ce trebuia sa fac, asta nu inseamna ca am si vrut sa fac ceea ce trebuia :P