Wednesday, June 13, 2007

There's a first time for everything


...asa ca am aflat azi ca am castigat la promotia asta de la Nivea. Ma rog, cadoul e pretty crappy, nimic din ce folosesc eu de la ei, dar vorba aia, imi dau, nu imi iau ;)[totusi uff, n-am castigat iPod-ul, you can never have too many of those :P]
So I won, which I bloody never do la promotii. Pe vremea cand beam litri de Cola pe zi, all I ever got was a stinkin' Cola la jumatate de litru, in cel mai bun caz.
Deci da, am castigat.
Deci.. da.

Sleep tight ;)

6 comments:

Skandalouz said...

Eu inca astept:p

Am strans punctele de la COca Cola pe atunci cand se dadeau pagere - am primit o felicitare ca bravo dar nu mai avem pagere :(
Apoi tot la coca cola am castigat o minge de fotbal si went to pick up the prize...guess what...da, nu mai aveau mingi.

zuza said...

la ce noroc am vazut ca ai la zaruri.. nu ma mira deloc ;))

Audrey said...

ce ai castigat? deodorantul si alea 2 din imagine? :)
ce dragut, ai castigat! eu nu prea castig chestii.
acum am primit ceva comment de la Pidjin si cica am castigat, dar nu zice numai atat. :-??

zuza said...

nu, am castigat asta: "un set contine 5 produse, si anume: NIVEA Deo Spray Energy Fresh 150ml, NIVEA Sampon Beauty Care 250 ml, NIVEA Shower Happy Time 250 ml, NIVEA Soft Crema 250ml, NIVEA Lipcare 4,2 g"

in schimb sa fii convinsa ca in acest moment toata lumea care a candidat pt tricou&thong pe fredo&pid'jin te uraste si nu iti va ierta victoria niciodata :))))) congrats, i kinda hate u too :P (kidding, dear - bravo! ;)

Audrey said...

merci :-**

Laruca said...

Which reminds me de singurul lucru pe care l-am castigat eu vreodata, un CD cu minunata melodie "A world of our own" de pe coloana sonora a "Return to the Blue Lagoon". Nici n-aveam CD player pe vremea aia :))
Macar ai un premiu util :)