Tuesday, November 13, 2007

Dezamagire totala: Google si Youtube are no gods. Ca sa vezi ;))

Nu mi-am imaginat niciodata ca Google nu e in stare sa imi aduca vreo informatie, orice informatie, pe tava. Nu tu poze, nu tu texte, nu tu nimica relevant. BOOOOOO :P Ce ne-am obisnuit si cu binele asta..

Mi-am adus aminte asta seara de Scoala Vedetelor, uitandu-ma pe site-ul Madalinei Ghitescu, a actrita tanara si misto, very Lolita-like, pe care am vazut-o ieri in Vitamine si azi in Marilena de la P7 a lui Nemescu.

Remember Scoala Vedetelor? Ei bine, jumatate din lumea care canta si are succes in masa azi pe piata muzicala romaneasca a avut ceva de-a face cu emisiunea asta (in 94 sau 95 cred ca a inceput): Goia de la Voltaj, Nicoleta de la Hi-q, Class, etc etc etc siiii.. Adrian Despot de la Vita de Vie. Yummmm. [forbidden yumm, 'cause e casatorit si are 2 copii, si pare atat de "aaawwww" de dedicated to his family, incat asta nu te poate face decat sa il adori si imbaloshezi si mai mult, mai ales, ca nu-i asa, canta si bine si jurizeaza bestial la Megastar].



Asa, si revenind, cred ca ar fi foarte tari si lame at the same time emisiunile de pe atunci, poze, chestii. Si nimic, nada, ioc - Google si Youtube zic ca nu exista. De kkt :P

Inca o cugetare profunda a acestei luni.. :))

2 comments:

Anonymous said...

la texte mai merge, dar la imagini e varza.

Bianca said...

Daca ai sti de cand caut si eu ceva video cu Scoala Vedetelor!
Mi-au placut foarte mult...au fost unici.