Friday, November 30, 2007

Mama lor

grrr.
unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le fac pentru job este sa scriu in fiecare saptamana un articolas despre ce facem noi la firma, publicat intr-un ziar saptamanal de specialitate, care are o traditie cam de 50-60 de ani (exprimare frumoasa pentru un ziar invechit, comunistic si plin de limba de lemn).
si avand in vedere ca se apropie sfarsitul anului si ca nu prea mai avem subiecte, sefa mea a zis, stiind cam in ce zona imi sunt interesele, sa scriu despre bloguri. ca sigur o sa fie interesant pentru toata lumea.
toate bune si frumoase, scriu articolul, il predau. saptamana trecuta n-a aparut ca n-au avut spatiu. saptamana asta nu s-a publicat din motive incerte. dar era clar din ce am reusit sa scot de la o parte din redactie (partea rusinata de faptul ca nu stiau exact cum sa-mi explice), ca cei care au decis sa nu se publice aveau o mentalitate tip "cah, internet, diavolul"
grrr.

Tuesday, November 13, 2007

Dezamagire totala: Google si Youtube are no gods. Ca sa vezi ;))

Nu mi-am imaginat niciodata ca Google nu e in stare sa imi aduca vreo informatie, orice informatie, pe tava. Nu tu poze, nu tu texte, nu tu nimica relevant. BOOOOOO :P Ce ne-am obisnuit si cu binele asta..

Mi-am adus aminte asta seara de Scoala Vedetelor, uitandu-ma pe site-ul Madalinei Ghitescu, a actrita tanara si misto, very Lolita-like, pe care am vazut-o ieri in Vitamine si azi in Marilena de la P7 a lui Nemescu.

Remember Scoala Vedetelor? Ei bine, jumatate din lumea care canta si are succes in masa azi pe piata muzicala romaneasca a avut ceva de-a face cu emisiunea asta (in 94 sau 95 cred ca a inceput): Goia de la Voltaj, Nicoleta de la Hi-q, Class, etc etc etc siiii.. Adrian Despot de la Vita de Vie. Yummmm. [forbidden yumm, 'cause e casatorit si are 2 copii, si pare atat de "aaawwww" de dedicated to his family, incat asta nu te poate face decat sa il adori si imbaloshezi si mai mult, mai ales, ca nu-i asa, canta si bine si jurizeaza bestial la Megastar].



Asa, si revenind, cred ca ar fi foarte tari si lame at the same time emisiunile de pe atunci, poze, chestii. Si nimic, nada, ioc - Google si Youtube zic ca nu exista. De kkt :P

Inca o cugetare profunda a acestei luni.. :))

Saturday, November 10, 2007

Si tot din ciclul "vorbesc mult si prostii pentru ca e sambata seara si mor de lene si de dulce plictiseala"

.. cred ca Andreea Marin e cea mai urata gravida ever!

Asta in plus fata de faptul ca e cea mai antipatica si falsa femeie ever :) Dar asta e in general. De 10 ani de cand ne spala pe creier batranii si casnicele neamului.

Totusi, de cand e pe cale sa devina lauza (god, I love using this word just for her - pentru ca e de asemenea unul dintre cele mai urate cuvinte de pe fata pamantului, nici o legatura cu "limba noastra-i o comoara" & shit) arata ca o baba cu burta mare. Si imbracata oriiiibiiiil!
Albastru american, mult negru, CUPOANE intregi de material greu, falduri peste falduri, haine de cooperativa de tara, where the fuck is Levintza in all this? Nici inainte nu ma dadea pe spate felul in care era imbracata Andreea Marin la her most idiotic show in a world, dar what's up with this huge nonsense? I-o fi zis: "Femeie, sorry, esti cat un cal troian, imi iau mana de pe tine!"?
Problema nu e insa legata de cata s-a facut, pentru ca mi se pare complet acceptabil sa te faci cat globul cand esti insarcinata, ci de faptul ca stilistul ei ori a innebunit, ori nu mai are asa ceva, si "saraca" se imbraca legata la ochi, cu ceea ce ii dau femei de peste 50 de ani, din mediul rural, din hainele "alea bune de duminica si de nunta".
Yuk.
Andreea Marin sucks all the way :P However, nastere usoara si un copil sanatos, ca saracul/saraca va avea ceva de indurat cu familia din care provine. Imagine that, sa ai ca parinti pe falsii si infectii pamantului, zana zanelor si that 21st century Elvis-wannabe. OMG :)) [alta discutie, si mai trista :P]

O sambata profund productiva

Ultimele 2 episoade din Grey's Anatomy
Ultimele 2 episoade din Nip/Tuck

S-ar putea sa mai urmeze din Desperate Housewives

Tort, porumb din conserva (imi imaginez ca arata a obicei demn de mila de copil sarman, dar il ador ;)), urmeaza sandwichuri la cuptor.. si toata ziua a fost o mancareala si o zacere totala.. groaznic si minunat deopotriva, prima zi de gen in a long long time, si trebuie sa recunosc ca I kinda enjoyed it :P bine, nici vremea de afara nu prea e cine stie ce inviting..

Imi pare chiar rau ca nu am mai scris lately, de work nu am chef sa scriu, in rest ar fi cateva chestii dragute de povestit, dar m-a luat o lene totala de propriul meu blog. De cacat, recunosc. I guess it's just a phase :) Imi revin eu..