Tuesday, January 01, 2008

Lma


happy new year guys, ceea ce imi doresc si mie :)

desi au cam lipsit in ultimul timp insemnarile de tipul "ieri am fost in x si am facut y", incep anul cu o mica descriere a serii de ieri. si where else could I have been? in Expirat ;)) duh. very glamorous :P

a fost dragut, cred ca al 4lea an in a row de facut rev-ul acolo, feels so much like home (ok, but without all the drama :)), slava domnului). cu swt Mtx bine-nteles, with more or less extremely naughty girls Mada & Annchen (nu cunosc outcome-ul final al naughtiness-ului, asa ca sunt inca indecisa legat de ele :P), cu Iulia & Sorin & other people. desi lume foarte diversa si nu neaparat in stilul locului, atmosfera a fost foarte misto, very relaxed and fun. din pacate nu prea am fost in formatie completa, sau nici macar pe-aproape.. dar na, la anul :) missed you Flo&Andrei, Alex, Ana.. and my best Expirat dancing buddy and much more, Irina (get better sweetie!).

dimineata ne-am plimbat un pic.. inclusiv cu troleul, in care am observat cu stupoare ca la 5-6 dimineata erau cam 10% party people si 90% pensionari. chiar a fost dragut sa umblam asa prin centru, mi s-a parut cald, era ceata si frumos, lume ca in toiul zilei, dar totusi calm and peaceful.

siii.. ce-am mai facut? azi am dormit pana la 5 aproape, cand am am vrut sa ridic jaluzelele am decis ca n-are sens ca oricum e deja noapte aproape :)) lame. si de atunci zac si abia astept sa ma bag din nou in pat.

si incep si anul asta fara rezolutii, 'cause I hate them. I just hope for the best :) la fel si pentru voi!

poza facuta de mtx, bine-nteles :)

5 comments:

Piticu said...

expirat glamorous ... wtf .. inca o carciuma in care imi beam mintile ce nu mai e ce era inainte

zuza said...

era ironic spus glamorous-ul :).. scria pe posterul pt rev "dresscode: glamour".. am vazut niste paiete si o tiara pe acolo, niste argintiu pe fusta mea,.. dar in rest cam ce zici tu ca era mai demult a fost si acum :))
doar ca realitatea e ca dupa make-over-ul din toamna asta Expiratul chiar a inceput sa arate foarte dragut si ca loc in sine..

Anonymous said...

Misto poza!
Pentru mine e primul an fara rezolutii...

zuza said...

si ce-i rau in asta? :)
vazand si facand..

Anonymous said...

missed u to!!! luv u!!!