Tuesday, January 08, 2008

Lovely junk #1


Demult tot vreau sa inaugurez categoria asta de insemnari in care sa se dea in stamba partea mea de spirit profund consumeristica, exact atata cat doreste :P

So I give you noul meu parfum, luat de pe strawberrynet, fireste. Se cheama Alien (Thierry Mugler) si contine cica nu stiu ce fel de iasomie, cashmeran (?), ambra. Si e greu. Foarte greu ;)) But it really grows on me, it's bloody delicious.

2 comments:

RainBlue said...

imi poti spune si mie te rog frumos care sunt conditiile cd comanzi parfumuri, gen taxe vamale,vreo valoare maxima in care sa te incadrezi etc ca din ce am citit pe acolo am vazut ca parfumurile au regim special...eu pana acum mi-am luat de la ei numai cosmetice si la parfumuri nu m-am riscat...mersi mult :)

zuza said...

chestia e ca de obicei mtx face comenzile, asa ca nu stiu chiar toate detaliile..
inainte de inceputul lui 2007 stiu ca luai totul exact la pretul care apare pe site in oferta, dupa aceea o perioada nu au mai livrat deloc parfumuri din cauza a nu stiu ce reglementari, iar de un timp destul de lung livreaza din nou parfumuri, pt care percep insa o taxa suplimentara.. nu e foarte mare in orice caz, vezi ca scrie cand faci comanda.. in orice caz, la preturile de la noi nu se ajunge nici pe departe :)
iar aici la posta s-ar putea sa ti se ia sau nu taxa vamala, depinde de oficiu, care e intre 10 si 20%, nu mai stiu exact ;)) mie nu mi s-a intamplat niciodata sa platesc taxe vamale pe strawberrynet, dar am auzit ca s-ar plati..