Saturday, April 12, 2008

8 chestii dubioase despre mine

- am o pata mare pe spate din nastere, de forma si cam si de marimea Chinei. Mama zice ca n-a furat nimic cand era gravida (thenagain, daca ar fi furat China probabil ca she would have gotten in big big trouble);
- I love all things pink. Nu-mi place sa ma imbrac propriu zis in roz, dar balesc dupa tot ce are culoarea asta. Reminescente de fetita de 5 ani. Asta e :)
- port ochelari permanent dar refuz in mod consecvent sa ma consider ochelarista. Cum s-o numi asta cand iti pui ochelarii pe nas in momentul in care te-ai dat jos din pat si ti dai jos abia cand te-ai bagat inapoi, evident ca ma fac ca nu stiu. Si oricum s-ar numi, in my head I'm not that thing either.
- folosesc expresii din engleza prea mult si cu o insistenta complet imbecila (obviously :P), cu toate ca de multe ori ma aud si imi vine sa ma iau la pumni singura. Nici macar nu mi se pare ca suna prea bine din gura mea genul asta de vocabular amestecat (more in the Russian direction, nu in the cool British one :P).
- sunt critica, critica, critica. Da' pe de alta parta cred sincer in vorba "live and let live". Ma consider la baza foarte toleranta cu oamenii (nu pe clisee gen rasa, religie, etc., ci pe situatii reale de zi cu zi) si critic tot si pe toata lumea for fun, I guess.
- nu cred ca imi doresc realmente copii (sau mai realist vorbind, copil), dar cred ca o sa fac unul la un moment dat. Ma atrage mai mult ideea de a ii darui omului pe care il iubesti o alta fiinta umana, parte din el si din tine, decat viata pe care o ai din momentul conceperii incolo. Pentru ca asa cum zic intotdeauna, si daca esti un parinte bun, there are oh so many ways to fuck up your kid.. :)
[se cheama "dubiosenii", va dau "dubioshenii"]
- am tendinte clare de.. uhm, sa zicem "voyeur". Doar ca nu ma refer la conotatia sexuala a termenului, ci la faptul ca imi place sa prind franturi din viata necunoscutilor. Uneori prefer in autobuz sa ascult discutiile altora decat muzica din casti. Ma rog, depinde si de discutii, dar cel putin cele intre adolescenti sunt absolut interesante. Daca ati stii cate barfe prind din zbor avand in vedere ca geamul biroului meu e chiar deasupra locului de fumat al copiilor.. Si blogurile personale tot in categoria asta de interese se inscriu.
- inainte de evenimentele pe care le consideram esentiale (chiar daca nu erau - examenele) nu imi placea sa-mi schimb diverse rutine. Nu-mi schimbam asternutul chiar cu o zi inainte, aveam anumite "haine de examen", ieseam intotdeauna cu piciorul drept din casa, aveam grija ca la bucatarie sa fie toate sertarele inchise la acelasi nivel si carpele de sters de asemenea pe bara cuptorului, etc. I know, fucked up :))

leapsa luata de la skandalouz, desi el nu mi-a dat-o :))

9 comments:

MoniQue said...

"inainte de evenimentele pe care le consideram esentiale (chiar daca nu erau - examenele) nu imi placea sa-mi schimb diverse rutine. Nu-mi schimbam asternutul chiar cu o zi inainte, aveam anumite "haine de examen", ieseam intotdeauna cu piciorul drept din casa, aveam grija ca la bucatarie sa fie toate sertarele inchise la acelasi nivel si carpele de sters de asemenea pe bara cuptorului, etc. I know, fucked up :))"

I do the exact same thing!Inainte de examene,teze,concursuri or wtfever port anumite haine,evit unele bijuterii etc :)) so damn lame but still,cam asta ne defineste:D kewl blog

Flo said...

mai dar esti cam dubioasa :)), n-as fi zis :P

Anonymous said...

ok ok, de acum nu te mai iert dar ii lasasem lui mtx ocazia sa nu zica iar ca el nu mai are cui da leapsa :p

Gavozdita said...

'reminescenţă' si 'gotten' asa cuvinte ciudate:))

zuza said...

eh, cu engleza recunoscusem deja ca am lipsuri.. dar vad ca nici cu romana nu mi-e rusine.. sau stai putin, ba da, un pic ;))

Gavozdita said...

nu o zisesem cu rautate,e doar funny

zuza said...

nici nu o luasem ca pe o rautate, jur :) doar imi recunosteam lipsurile :P

Anonymous said...

La naiba; ce limbaj degradat. Tu ai fost pe la scoala in tinerete? Defapt cred ca ai fost, totusi, parintii tai au trait in vremuri comuniste si nu te-ar fi lasat sa pierzi vremea de pomana. Daro tot ai pierdut-o de pomana prin scoala daca n-ai nici o treaba cu limba "romania". "E grele" limba asta, stiu, dar tu o degradezi si mai tare.

zuza said...

poti sa ma pupi in cur :)

e-n romana? e! cred ca e si corect, chiar ;)) sper ca urarea asta te face fericit si te elibereaza de frustrarile tale de romanas verde atotcunoscator de limba si cultura..