Sunday, January 20, 2008

Brb

Maine plecam la Frankfurt/Darmstadt, wee :D

Eu aici, el pe peste tot pe-acolo in vacanta si ca suport moral pentru mine ;))

Did I say "wee"? :D

Tuesday, January 08, 2008

Lovely junk #1


Demult tot vreau sa inaugurez categoria asta de insemnari in care sa se dea in stamba partea mea de spirit profund consumeristica, exact atata cat doreste :P

So I give you noul meu parfum, luat de pe strawberrynet, fireste. Se cheama Alien (Thierry Mugler) si contine cica nu stiu ce fel de iasomie, cashmeran (?), ambra. Si e greu. Foarte greu ;)) But it really grows on me, it's bloody delicious.

Monday, January 07, 2008

Because they can


;))

Saturday, January 05, 2008

The results are not so flattering :P

76%LUSH

Find a Sonography school near you


Fetele cuminti si destepte n-ar trebui sa stie atata despre bautura ;))

Tuesday, January 01, 2008

Lma


happy new year guys, ceea ce imi doresc si mie :)

desi au cam lipsit in ultimul timp insemnarile de tipul "ieri am fost in x si am facut y", incep anul cu o mica descriere a serii de ieri. si where else could I have been? in Expirat ;)) duh. very glamorous :P

a fost dragut, cred ca al 4lea an in a row de facut rev-ul acolo, feels so much like home (ok, but without all the drama :)), slava domnului). cu swt Mtx bine-nteles, with more or less extremely naughty girls Mada & Annchen (nu cunosc outcome-ul final al naughtiness-ului, asa ca sunt inca indecisa legat de ele :P), cu Iulia & Sorin & other people. desi lume foarte diversa si nu neaparat in stilul locului, atmosfera a fost foarte misto, very relaxed and fun. din pacate nu prea am fost in formatie completa, sau nici macar pe-aproape.. dar na, la anul :) missed you Flo&Andrei, Alex, Ana.. and my best Expirat dancing buddy and much more, Irina (get better sweetie!).

dimineata ne-am plimbat un pic.. inclusiv cu troleul, in care am observat cu stupoare ca la 5-6 dimineata erau cam 10% party people si 90% pensionari. chiar a fost dragut sa umblam asa prin centru, mi s-a parut cald, era ceata si frumos, lume ca in toiul zilei, dar totusi calm and peaceful.

siii.. ce-am mai facut? azi am dormit pana la 5 aproape, cand am am vrut sa ridic jaluzelele am decis ca n-are sens ca oricum e deja noapte aproape :)) lame. si de atunci zac si abia astept sa ma bag din nou in pat.

si incep si anul asta fara rezolutii, 'cause I hate them. I just hope for the best :) la fel si pentru voi!

poza facuta de mtx, bine-nteles :)