Monday, March 12, 2007

ce interesant :|

sunt pe locul 1 in cautarile pe google dupa "lucrari de disertatie de cumparat", which is really strange, pentru ca nu sunt absolut deloc de acord cu practica asta ;))
din partea mea, decat sa faci o facultate sau un master de mantuiala si nici macar la lucrarea de final sa nu lucrezi ergo sa inveti ceva, mai bine nu le faci deloc. sincer! facultatile din romania sunt de multe ori o pierdere de vreme si pentru cei care isi dau interesul si invata ceva, deci pentru cei care vin de trei ori pe an la cursuri si la examene... nici nu mai zic..
gasesc de fapt ca o mare vina in inflatia asta de licentiati care nu stiu aproape nimic o poarta pe de o parte - universitatile care suplimenteaza la nesfarsit locuri la facultati mai mult sau mai putin de viitor, doar ca sa scoata bani, si pe de cealalata parte - angajatorii care cer diplome si pentru posturi la care nu este nevoie de ele si le supra-apreciaza din punctul asta de vedere chiar si stiind cum face cea mai mare parte din studentii din Romania o facultate..
nu e pacat de timpul pierdut? si mai ales.. ce naiba de sens are toata fatarnicia asta? unii se prefac ca invata, iar altii se prefac ca "invatatul" acestora chiar are o valoare..

No comments: