Saturday, October 28, 2006

Another reality show about spoiled brats sau despre sisteme de valori care-mai-de-care

Nu e de ajuns ca nowadays o vedem pe Paris Hilton "cantand" pe diferite posturi de muzica, mai nou exista si un show pe MTV care ne invata what a true role model she can be pentru fetele ingenue de moguli americani in plina adolescenta. Showul se cheama "My Super Sweet Sixteen" si e evident vorba despe felul in care se sarbatoresc ele on that special occasion care e implinirea a 16 ani de viata (wtf did I do cand am implinit 16 ani? ;).

Deci, the show really made me sick on several ocasions. E fantastic sa auzi in continuu "oh, I'm having such a Paris moment", "I so feel like Paris right now", etc. de la niste gagicute imbuibate de 16 ani, care se duc in orasul Paris sa-si caute rochie pentru petrecere si plang atunci cand nu si-o gasesc zicand "my life is soooo miserable". Buehz. I was having such a throw up moment cand am auzit toate chestiile astea ;). Si totul se desfasoara intr-un mod in care nu poti sa nu te gandesti (desi nu are nici o legatura, recunosc - sunt situatii si situatiii) ca sunt oameni in Somalia etc. care mor pe capete de foame (ce cliseu ;), iar fetele astea proaste ca noapte si urate (multe dintre ele) au atatia bani si atatea lucruri pe care nu le apreciaza de nici un fel.

Imi si imaginez o romanizare a emisiunii asteia, cred ca ar fi o insiruire generala de "fata", "fa" si alte expresii prea-frumoase de gen ale unor pitipoance de multe ori negricioase, care insa probabil ca nu au nici un model in viata (nici macar pe surorile Hilton sau pe alte fete de gen) si al caror sumum de traire intelectuala se produce atunci cand se duc la cinema la "Lacrimi de iubire" - the movie.

O sa incep iar ca babele sa zic ca generatiile astea de fete si baieti nascute in jur de '89 sunt complet duse cu capul, ca n-au nici un fel de sistem de valori - poate doar ceva legat de bani si popularitate. Exista evident si exceptii, dar pe majoritatea din ei mi se pare foarte evident ca situatia generala din Romania a fost deosebit de fucked up dupa Revolutie. Si cred ca o sa ne cam doara pe toti chestia asta in anii ce vor urma.

Ah, and another thing care ma mai enerveaza la ei: s-or fi trezit ei pe lume de la varste fragezi cu compul in brate, dar why is it so bloody hard sa scrii fara sa prescurtezi totul intr-un mod deosebit de stupid, gen "dc" in loc de "daca" ("dc" fiind cel mult un inlocuitor pentru "de ce", logic vorbind), "u ce ai facut ieri" (de parca cu un cuvant ca "tu" fac scurta la mana de atata scris), "knd" si etc etc etc.

Si astea sunt lucrurile mici.. nu vreau sa intru in detalii legate de mentalitati, de obiceiuri, de aspiratii (aspiratii?? ;). Ma rog, a bitter sweet smile, but definitely more bitter then sweet.


(.. ca tot vorbeam de aspiratii ;) see?)

[pozele de aici si aici]

12 comments:

Zimtstern said...

Ti-am mai spus ca te iubesc? :p

zuza said...

nuuu, da' de ce? :P

Cata said...

Because you seem to be a bit twisted. In a good way.

Pentru ca spui ce gandesc eu dar nu apuc sa scriu.
Pentru ca te uiti la "My Super Sweet Sixteen".
Pentru ca le faci educatie vanzatorilor. Eu de obicei le spun "buna ziua", "multumesc mult", dar o prietena mi-a spus mai demult ca o fac pentru ca as avea un complex de inferioritate fata de vanzatori (eu fiind din "provincie", mi-a explicat si asta).
Pentru ghidul de cumparaturi la amazon.
Pentru ca lasi impresia de girlish.
Pentru posturile cu iz urban.
Pentru ca in primul post te plangi ca nu reusesti sa te culci devreme.
Pentru ca ma cam regasesc in blogul asta.

Destule motive? Nu fac declaratii gratuite, dar cred ca esti capabila sa interpretezi corect intrebarea din comentariul anterior. Tot ce vreau sa spun (o citez pe boo) e ca mi se pare ca esti uber-cool :)

zuza said...

iii.. i love being called twisted :))

bai, mersi, nu stiu exact ce sa zic, ma bucur ca iti place ;)

Cata said...

Pai nu trebuie sa zici nimic. De-aia am si zis, nu trebuie interpretat primul comentariu. Twisted girl... :D

Jen said...

cred ca ar trebui sa deschid tv-ul mai des... ce chestii interesante ratez.

zuza said...

crede-ma ca e mai putin interesant si mai mult dezolant ;)

Jen said...

tocmai am vazut ultimul episod din south park... nu stiu daca din cauza lui ai scris postul sau a fost doar o coincidenta fericita, dar cu ajutorul tau am inteles mai bine episodul. thanks :D

zuza said...

coincidenta fericita i guess, ce episod? da-mi si mie pls un link de pe youtube daca gasesti.. m-ai facut curioasa :)

Jen said...

here you go: http://www.youtube.com/watch?v=4FrcPuYCcfo

zuza said...

hehehe.. thanks, am vazut ieri :)) supertare

Anonymous said...

oh, i feel so virinel right now...