Sunday, February 25, 2007

Weeee

Am luat 10 la disertatie. Lucrarea se cheama "Blog-ul. Oportunitati si amenintari pentru organizatiile din Romania". I'm veeery proud of it.

Do I hear "nerd"? ;)))

Later edit: daca va intereseaza sa o cititi, lasati-mi un comentariu (si o adresa de mail), impreuna cu juramantul solemn ca nu o dati la copii lenesi sa o copieze :P

10 comments:

Jen said...

poti sa auzi 'felicitari!' si 'nu pui dizertatia pe net ca sa o citim si noi?'

Anonymous said...

felicitari! foarte frumos. da, buna idee - pune lucrarea, sau macar fragmente pe net, sa citim si noi:-)

Anonymous said...

felicitari!!!! Trebuie sa bem pentru asta :)...

zuza said...

flo: dadada, evident :))

jen & anonymous: ma gandesc si eu serios sa fac "publica" lucrarea, dar inca ma mai gandesc in ce forma.. putintica rabdare, so to speak ;) sa ma trezesc.. :P

Anonymous said...

Zuza: asta doream si eu sa spun, pune-o pe net. Sau macar trimite-o pe mail "la comanda". Eu sunt curios!

zuza said...

singurul lucru care ma face sa ma intreb daca e ok sa o pun pe net este pentru ca nu vreau sa dau ocazia nimanui sa ia o lucrarea de-a gata si sa o copieze in orice scop ar fi ala..
pe de alta parte mi-ar placea foarte mult sa am feedback de la bloggeri, pentru ca profesorii, desi au fost incantati de lucrare si au considerat subiectul interesant, probabil ca nu sunt foarte in cunostinta de cauza referitor la blogging (cu mici exceptii).. plus ca sunt o mare adepta a knowledge sharing-ului, it's good for everybody..

decisions, decisions..
cine imi da un sfat cum sa o public astfel incat sa ajut lumea si nu sa fac a bunch of lazy kids sa nu isi mai dea silinta in a crea ceva singuri?

Ivan cel Groaznic said...

Foarte bun subiectul.
Si eu am avut ceva merite "scolare" de pe urma subiectului "Cu si despre blog-uri" :D.

As vrea sa vad si eu lucrarea ta... acum, parerea mea legat de copiatul ei: parerea mea este ca sub orice forma o pui, ea poate fi copiata.
O modalitate ar fi aceea de a pune totul in format .jpg si printre randuri sa mai pui ceva elemente de "copyright" sau chiar pe diagonala imaginii... astfel, cel ce va vrea sa o copieze va trebui sa o treaca in format text si abia apoi sa o tipareasca...

Ah... si ideea cu "copyright-ul" mare pe diagonala are un "bug"... poate fi remediata usor de pasionatii photoshop... pentru asta poti pune intre cuvinte aceleasi elemente de copyright.

Uite un exemplu la ce ma gandesc eu: http://bp0.blogger.com/_Vy-Qa_RZQXQ/ReRZlMqumaI/AAAAAAAAAFk/De72ccFMo60/s1600-h/exemplu.jpg

Chestia asta "amplifica" factorul de descurajare :D.

Daca vrei, te pot ajuta la modalitatea asta.

Bafta.

Anca Radulescu said...

Da, trimite-o si la mine pe mail: ankutzu@gmail.com. Spanq! Si felicitari inca o data, eu dau in vara abia despre umorul organizational, vreau sa iasa ceva supercool :)

Anonymous said...

mi-ar placea s-o citesc, in caz ca nu te-ai razgandit iar eu nu m-am trezit prea tarziu :). merci pt. orice raspuns.

Ivan cel Groaznic said...

Si eu vreau sa citeeesc :((...
Daca poti si nu te superi... olty45@yahoo.com
Si jur cu mana pe inima ca o citesc si o sterg dupa... ca sa fiu sigur ca nu ajunge in maine gresite :D.