Sunday, April 01, 2007

Stiti Fiona Apple?


Across the Universe - stiu.. una dintre cele mai deprimante melodii ever, gives me the chills every time I listen to it ;) dar frumoasa ca putine altele (cover dupa Beatles)..


Si ar mai desigur Fast As You Can (de pe When the Pawn.. 1999) si Criminal (de pe Tidal 1996), foarte misto si mai cunoscute. Plus o alta favorita de-a mea - Paper Bag (tot de pe When The Pawn..), cu unul dintre versurile mele preferate ever: "he said/
'It's all in your head,' and I said, 'So's everything'/ But he didn't get it"... pur si simplu pentru ca lumea noastra de dinauntru e de cele mai multe ori mult altfel si mult augmentata fata de ceea ce e la vedere..

Fiona a mai scos un album in 2005 - Extraordinary Machine, in care desi isi pastreaza sound-ul misto si deosebit.. nu am gasit nici o melodie care sa-mi zica mare lucru. de fapt, mai sincer cred ca ar fi sa recunosc ca nu am fost in stare niciodata sa-l ascult cap-coada ;)

3 comments:

Cata said...

Deprimante? May be. Dar e una dintre melodiile mele preferate ever. Spre rusinea mea nu am ascultat Fiona Apple pana prin 2003, dar de cand am ascultat prima oara Across the Universe nu m-am mai dezlipit de ea.

Mai scrie despre muzica mea preferata, ca-mi place :)

zuza said...

hehe, ma bucur ca iti place ;))

si stii ce-i mai curios, ca si eu tot in 2003 am aflat de ea, in germania :) de atunci o ascult numai in anumite momente, in doze mici, pt ca she's too bloody powerful ca sa poti sa o asculti in orice moment sau in exces..

si da, across the universe cantata de ea face parte si la mine din top 10 songs of all times. sigur :)

Anonymous said...

heya, am o propunere pentru tine. :) POti sa-mi dai un mail pliz pe cristina at metropotam punct ro :)