Wednesday, May 02, 2007

Atmosfera in statiunea Vama Veche a fost foarte incendiara de 1 mai - plusurile

Fac ceva pe ele de "stiri" de la televiziunile de mare angajament si credibilitate pe care le avem - titlul post-ului astuia e inspirat de aici.

Ieri ne-am intors din Vama, unde am stat de sambata incepand patru zile. Am avut noroc de un drum scurt si frumos la dus cu swt la volan, flori&andrei in spate si cu scandalosu' in masinuta lui leading the way, de vreme buna si mult mai multa caldura ca anul trecut pe vremea asta.
Am stat la alta gazda ca de obicei, mult mai in centru, la care am platit 120 ron pe noapte camera cu baie in camera, apa calda permanenta si chiar si incalzire (ma rog, semi-improvizata, dar eficienta ;). Aveam si tv si frigider, dar cum nu le-am folosit..
Eniuei, sa continuam povestea. Am ajuns pana in 12 in Vama sambata, si am decis sa facem un mic roadtrip pana la Balcic, sa ne plimbam si sa mancam in tihna. A fost la fel de frumos cum a fost si anul trecut, si mai liniste insa ;) Am luat pranzul tot la Mistral, tot shrimps, scoici, si alte cate si mai cate bunatati la preturi foarte foarte accesibile. Iar serviciile tot foarte ok, ca si asta vara. La intoarcere ne-am oprit si la capul Kaliakra din nou - very well worth it. Mi-a re-placut, e superb ;) Dupa ce ne-am intors in Vama era deja tarziu sa ne mai culcam, asa ca ne-am plimbat pe faleza, am inceput sa bem, ne-am shaormit, am mers la concert la Underlondon (K-tron mi s-a parut ok, OCS n-am prins iar de la Applicants am cam fugit ;), la Stuf, in Expirat, am prins ultima jumatate de melodie a lui Tamango in El Comandante, am continuat sa bem, etc. Seara s-a terminat pe la 3, as far as I can remember, after meeting cu metropotamii Dragos&Criz si cu Fry, care m-a facut sa fiu cu gura pana la urechi tot timpul cat am vorbit cu el, he's a very funny and nice guy ;)
Duminica ne-am adunat dupa noaptea precedenta ceva vreme, am lenevit pe plaja, am mancat la Soni o ciorba de fasole cu afumatura si salata de ceapa rosie (yummyumm), iar seara am fost in Expirat si la concertul Niste Baieti. Foarte tare voce are Albert, foarte tare show, iar ploaia a avut mila de noi, it fucked off quickly :) Nu stiu cine era dj-ul care ar fi vrut sa puna muzica dupa ce au terminat ei de cantat, cert e ca a pus un Killers and then he disappeared. Bine ca a pus Killers :P
Luni ne-am trezit mai tarziu parca (?! :P ) si am mancat intai o pizza bunicica la Canapele (singurul loc unde am avut de alfel parte de servicii foarte foarte decente zilele astea, si mai ales - de o ospatarita deosebit de zambitoare si de amabila), dupa care am hotarat sa mergem sa facem aprovizionarea in 2 Mai pentru gratarul pe care ne hotarasem sa-l facem seara in curte la gazda. Am mancat cel mai bine luni seara si in cel mai scurt timp, desi ne-am ocupat singuri de tot ;) Then, Expirat again si un pic de Gojira, care a pus un mix foarte tare de la Groove is in the Heart. Vreau si eu mix-ul ala ;)
Marti n-am mai prea avut timp de mare lucru, am strans, am mai mancat o pizza si ne-am pornit pe drum pe o scurtatura, ziceam noi. Asa ca am ajuns in Bucuresti in vreo 8 ore ;)) Explicatia e legata de faptul ca am luat-o pe la Silistra, drumul a fost foarte prost pana acolo, am asteptat la coada la bac vreo 3 ore, etc. We kinda fucked ourselves cand am luat decizia sa o luam pe acolo, dar in mare a fost fun chiar si asa (poate ca daca Andrei n-ar fi zis "satan" si "hahalera" de o mie de ori si Christian n-ar fi vazut o cruce pe cer pe drum am fi avut ceva mai mult noroc, but anyway, ce mai conteaza? :))

All in all a fost relaxant si dragut, ca de obicei, Vama inca mai are vibe-ul ala peaceful si de chillin', marea frumoasa si albastra, nisipul care iti intra si-n urechi, si-n tigari, si-n tenisi si in toate, scoici, bautura si papa gustoase, oameni amuzanti, intamplari mai mult sau mai putin sci-fi, muzica multa, tare si misto, etc.

Si yaaay, am fost in vacanta :D si in vacanta cu swt, asta e cel mai important :D

7 comments:

Anonymous said...

SATAN!!!
Hahalerelor!

zuza said...

vezi ca poate in stilul asta o sa ajungi maine la servici in 3 ore ;)) don't push your luck again :P

Anonymous said...

peaceful si chillin' in Vama? poate doar chillin', ca eu n-am avut parte de caldura in camera si imi inghetau ochii de fiecare data dimineata cand imi puneam lentilele de contact. :)

anyway, nice talking to u 2, guys, poate ne mai intersectam si prin Bucuresti mai devreme de roblogfestu' de la anu. hai, ca promit sa fiu simpatic si prietenos in continuare. :)

zuza said...

pai ti-am zis ca am avut radiator :D la noi a fost cald..
si da, ar fi chiar dragut sa ne vedem ! :)

Skandalouz said...

iar daca aveai sac de dormit nu-ti mai trebuia radiator.

zuza said...

ce sa-ti spun :P

Anonymous said...

ei, lasa, ca io am avut "centrala termica pentru casa sufletului", also known as Jack D :)