Thursday, October 04, 2007

Video killed the radio star with good reason!

De cand sunt la birou am devenit o fidela ascultatoare de radio. Ceea ce nu eram absolut deloc (inainte ascultam radio in general in masina - altcuiva -, deci evident ca foarte foarte putin).
Dat fiind ca Guerilla se aude foarte prost aici, si ca daca nu deschid radio-ul imi tziuie urechile de liniste ce e, ascult Europa FM si ce mai prind atunci cand mai "browzez" ;)
Concluzia generala e ca muzica de radio suge in marea ei majoritate big time! Evident ca e mainstream, nu discut factorul asta, discut insa cat de limitat poate sa fie playlistul. As putea foarte bine sa nu mai aud niciodata in viata mea urmatoarele melodii, care se repeta in mod obsesiv:
- Fergie - Big Girls Don't Cry (nu vad sincer de ce e considerata femeia asta asa un fenomen, I say she sucks all the way, mai ales ca solista, in BEP mai putin)
- Gwen Stefani - 4 in the morning (care ma enerva de altfel si de dinainte sa ma angajez, si pe posturile de muzica de la tv era data in isterie - si imi demonstra de prea multe ori pe zi ca the punk chick that she was is no more..)
- cam tot ce inseamna Timbaland si Nelly Furtado (care mi-a devenit profund antipatica de cand e prietena la catarama in ale cantatului cu Timbaland si Timberlake)
- Fly Project, Dj Project, Alexandra Ungureanu, Activ - CAH! enough already, sa mai schimbe naibii placa: toti au avut cate un hit pe care il semi-reactualizeaza la nesfarsit de fiecare data cand scot cate o piesa noua.. suna toate la fel, ffs..
- Voltaj cu ultima lor melodie profund imbecila, aia in care zic basically ca o freaca pe aceeasi fraza muzicala de 10 ani :)) - si de aceea, TREBUIE sa ii ascultam zilnic cu porcariile lor pseudo-rock
- etc etc etc.

Macar sunt stiri. Si dimineata are o emisiune Turcescu.. Dar la capitolul muzica.. 90% sunt porcarii..

Asa, si in incheiere ultima mea obsesie auditiva :) Peter, Bjorn & John - Young Folks. Looove it :)

5 comments:

Anonymous said...

pai de ce nu asculti tu News FM (aka 89FM)? muzica beton, fara stiri, fara reclame, doar jingle-uri de statie din cand in cand.

Skandalouz said...

oh, da! Ascult si eu la serviciu ce prind pe net si pentru ca Guerilla for some reason nu se conecteaza la winamp am aceeasi soarta ca tine. AI uitat sa emntionezi de Umbrella si de reclama cu fucking pitici caer vor orice ~X( Aia ma scoate din sarite.

Turcescu la 1 pe Europa FM, Banciu intre 1-3 la SportTotalFM. Tu de care emisiune vorbeai?

zuza said...

mie for some reason imi place reclama cu piticii :))
Turcescu pe EuropaFM

si inca o melodie care ma enerva la culme initial dar cu care am fost spalata pe creier de radio - Iris Eterna or sth, cover nenorocit

Laruca said...

oooo....as vrea sa il prind pe Timbaland si sa ii dau in cap cu o carte mare de gramatica engleza si sa il pun sa scrie de un miliard de ori "the way I AM"

Anonymous said...

Peter, Bjorn & John are awesome! Radio makes me wanna kill myself