Saturday, November 10, 2007

Si tot din ciclul "vorbesc mult si prostii pentru ca e sambata seara si mor de lene si de dulce plictiseala"

.. cred ca Andreea Marin e cea mai urata gravida ever!

Asta in plus fata de faptul ca e cea mai antipatica si falsa femeie ever :) Dar asta e in general. De 10 ani de cand ne spala pe creier batranii si casnicele neamului.

Totusi, de cand e pe cale sa devina lauza (god, I love using this word just for her - pentru ca e de asemenea unul dintre cele mai urate cuvinte de pe fata pamantului, nici o legatura cu "limba noastra-i o comoara" & shit) arata ca o baba cu burta mare. Si imbracata oriiiibiiiil!
Albastru american, mult negru, CUPOANE intregi de material greu, falduri peste falduri, haine de cooperativa de tara, where the fuck is Levintza in all this? Nici inainte nu ma dadea pe spate felul in care era imbracata Andreea Marin la her most idiotic show in a world, dar what's up with this huge nonsense? I-o fi zis: "Femeie, sorry, esti cat un cal troian, imi iau mana de pe tine!"?
Problema nu e insa legata de cata s-a facut, pentru ca mi se pare complet acceptabil sa te faci cat globul cand esti insarcinata, ci de faptul ca stilistul ei ori a innebunit, ori nu mai are asa ceva, si "saraca" se imbraca legata la ochi, cu ceea ce ii dau femei de peste 50 de ani, din mediul rural, din hainele "alea bune de duminica si de nunta".
Yuk.
Andreea Marin sucks all the way :P However, nastere usoara si un copil sanatos, ca saracul/saraca va avea ceva de indurat cu familia din care provine. Imagine that, sa ai ca parinti pe falsii si infectii pamantului, zana zanelor si that 21st century Elvis-wannabe. OMG :)) [alta discutie, si mai trista :P]

4 comments:

Laruca said...

Poze, pliz, sa vaza si ochiul meu :))

Anonymous said...

Foarte tare...am ras cu lacrimi. :D

IRN said...

mai e una, sigur: http://img.photobucket.com/albums/v719/gofugyourself/GFY092007/91767786.jpg :)))

zuza said...

nu vaaad pozaa...

laruco: vezi ca ar trebui sa te poti bucura de ultimele emisiuni "S S" [we do not pronounce the evil name on this sacred blog :P] pe www.tvr.ro undeva pe la inregistrari, sau nu mai stiu cum se cheama..