Monday, January 01, 2007

Grey's Anatomy si The O.C.

Am tot vrut sa scriu despre astea doua seriale, pentru ca le-am transformat in my own personal bedtime stories de vreo luna incoace.
Si am realizat ceva: e mult mai aiurea sa vezi serialele la tv, cate 4 episoade pe luna din care sa pierzi 2 pentru ca ai uitat sau nu ai fost acasa la ora potrivita, decat pe.. ahem.. dvd, multe episoade deodata. My personal record: vreo 5 episoade din Grey's Anatomy intr-o zi [da, aveam mult timp liber si o dispozitie de tot rahatul ;)]



Grey's Anatomy are 3 serii si patruzeci si ceva de episoade deja difuzate. E un fel de E.R. romantat care se petrece intr-un spital din Seattle, are cazuri medicale interesante, personaje misto [nici unul nu e negativ 100%, toti au o parte pe care nu poti sa o urasti], iar povestea de dragoste dintre Meredith si McDreamy e chiar entertaining - and yes, Patrick Dempsey is very hot :D. Episoade de circa 45 de minute, foarte usor de urmarit si deconectante.

Caution: Daca vezi prea multe episoade deodata, incercand sa vezi ca si mine daca se impaca sau nu se impaca, s-ar putea de la un punct incolo sa ti se para monotona partea de actiune din fiecare episod legata de cazurile din spital ;)



The O.C. e un fel de Beverly Hills 90210 al anilor 2000-si-ceva. 4 serii, vreo 90 de episoade. Nu e o capodopera, but thenagain, nici BH 90210 n-a fost, si asta nu l-a oprit sa devina serialul cult al anilor 90. Basically, e vorba de viata unei familii care traieste intr-un oras de oameni foarte bogati din California, sot-sotie si doi fii, dintre care unul adoptat. Apar cam toate personajele cliseu din filmele de familie americane - the bad boy, the misfit, the girl next door care nu e ceea ce pare, parintii ultra-liberali, etc etc etc. E pretty funny [Seth e foarte foarte amuzant], actiunea e relativ ok. Na ja. Pe mine m-a prins, incerc inca sa imi dau seama de ce ;))

So enjoy, daca va apucati de ele :)

4 comments:

Anonymous said...

Amandoua sunt soap-opere dragute, dar declinul le-a inceput in sezonul 2, la Grey's la faza cu Denny si in OC cand au introdus dependenta lui Kirsten. Amuzante si distractive nonetheless :D

Anonymous said...

M-ati convins sa ma uit la el si dupa numai 2 episoade ma declar...addicted.

Anonymous said...

uite ca e bun si biroudeblogger la ceva ca ne descoperim devoratorii de seriale. chiar am terminat OC3 si sunt la pamant. nici nu vreau sa ma uit la 4 desi am 10 episoade.

mi-a placut mult "Prison Break" si "24", astea nu te prostesc in halul asta :)

zuza said...

eu am luat-o de la capat cu OC-ul ;)) seria 4-a e ciudatzica, nu-mi placea Marissa deloc ca personaj, dar nici fara ea nu prea merge serialul..
macar era pretty :)