Wednesday, September 12, 2007

Profesori cu bloguri de la masteratele Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din SNSPA

Am descoperit azi cu mare bucurie faptul ca Florina Pinzaru, coordonatoarea disertatiei mele de la Masteratul in Management si Comunicare in Afaceri, si-a facut blog.
Toate respectele mele pentru Florina, una dintre cele mai tinere, mai deschise si mai competente profesoare ever. Cand eram eu la master, ea preda management strategic si marketing, si era coordonatoarea executiva a masteratului online. I can only delude myself into believing ca am avut si eu poate un mic aport la argumentele care i-au fost aduse in timp in favoarea publicarii unui blog ;))

Pe de alta parte, citesc de mai multa vreme blogul lui Dan Petre, pe care de asemenea l-am absolut "iubit" ca profesor la Scoala de Comunicare Orange. Il tin minte si acum cum venea el aproape la fiecare curs cu teancul de cartulii sa ne faca sa citim. Si cum ne-a facut el pe toti ASE-istii sa pricepem asa ce e cu comunicarea ;) Si ce zen era, si este, ma rog ;)) La SNSPA, el preda printre altele si la Masteratul in Publicitate si Reclama.

Am mai aflat in plus si de blogul Dorinei Gutu, legat de Masteratul de Marketing Politic, si evident, stiti probabil cu totii de blogul lui Razvan Matasel, mai cunoscut ca head of planning la Leo Burnett decat ca profesor la Masteratul in Publicitate si Reclama din SNSPA.

Pentru toti cei interesati sa urmeze cursurile acestor masterate, blogurile celor patru profesori de mai sus reprezinta niste resurse foarte folositoare. Aici si aici gasiti de exemplu informatii despre admitere.
Asa ca folositi cu incredere :)

Ceea ce pot spune cu siguranta este ca sfatuiesc pe oricine, si mai ales pe absolventii de ASE, sa se reorienteze pentru masterat catre SNSPA, in special daca specializarea pe care vor sa o urmeze se incadreaza in specificul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice.
Au o programa foarte interesanta si profesori in marea lor majoritate foarte dedicati si misto. In plus, o admitere foarte umana si personala, pe baza unui eseu de 10 pagini pe o tema la alegere si un interviu foarte adaptat fiecarui candidat in parte.

4 comments:

Jen said...

eu din cauza admiterii aleia umane si personale am fugit inapoi la ase... brrr, eseu.

zuza said...

si pe mine cred ca m-a speriat un pic initial ideea de eseu, dar realitatea e ca e chiar fun sa scrii 10 pagini despre un subiect care iti place :)

dan petre said...

sunt onorat de gandurile bune :) multumesc
si ma bucur ca citesti! :)

Mihaela Dinu said...

GASESTE UN ECHILIBRU
Largindu-ti orizonturile, hranindu-ti corpul, instruindu-ti spiritul
Vino la cel mai complex Festival de dezvoltare personala!

Draga Prietene,
Poate ca ti-ai inceput calatoria prin meditatie…..sau prin explorarea traditiilor religioase orientale…. Sau prin investigarea tratamentelor homeopatice….sau poate ca pur si simplu ai hotarat sa reevaluezi ce ti se pare important.
Atunci cand incerci sa gasesti un echilibru in viata ta, poti sa iti alegi singur calea. Nu exista o cale absolut corecta prin care sa-ti cultivi intreaga fiinta : spiritul, gandirea si corpul.
Si, precum probabil stii, in prezent exista mai multe resurse la dispozitie pentru un stil de viata echilibrat, complet decat ai gasit vreodata in trecut. Dar cum anume le poti controla ? Cum poti separa sarlataniile si remediile de scurta durata de cele reale, cu rezultate pe termen lung ?
La Body Mind Spirit Festival vei gasi acele solutii pe care le cauti pentru a-ti lumina calea: aboneaza-te chiar astazi la newsletterul Festivalului si vei primi ultimele noutati, in mod gratuit !
Body Mind Spirit Festival este dedicat oferirii unei palete largi de produse si servicii pe care le-am considerat informative, utile, instructive, inaltatoare.
www.bodymindspiritfestival.ro